Home

VAN DER VALK HOTEL APELDOORN - DE CANTHAREL

Welkom op de Veluwe! Bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel zijn luxe verblijf en natuur met elkaar vervlochten. De Cantharel combineert luxe hotelfaciliteiten, een fantastische omgeving en charmante, kleinschalige expertise in een unieke hotelhoeve. Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk het volledige Vroege Toekan aanbod.

 

1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

Over Hotel Apeldoorn - de Cantharel

Bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel zijn luxe verblijf en natuur met elkaar vervlochten. U vindt er de vertrouwde kwaliteit, gastvrijheid en kunde van Van der Valk, maar ook vernieuwingen en ontdekkingen zoals het Paardenhotel, restaurant Huisje James, foodlabel Valk Vers, outdooractiviteiten en een Congrescentrum. Tezamen vormt dit De Cantharel, Veluwse Hotelhoeve, waar het comfort van alle hotelfaciliteiten en het intieme van een landelijk gelegen hoeve op een natuurlijke manier bij elkaar komen. Alsof het altijd al zo bedoeld is.

De Cantharel ligt op een prachtige locatie, omringd door het natuurschoon van De Veluwe. Hotelkamers kijken uit over weilanden. Het uitgestrekte uitzicht heeft iets tijdloos en is in alle seizoenen bijzonder mooi om te ervaren. Bij zonsopkomst, mist, met een winterdeken of in volle bloei. Het centrum van Apeldoorn met talloze bezienswaardigheden zoals Paleis het Loo, attracties zoals de Apenheul en de Julianatoren en een gezellige binnenstad is vanaf de hotelhoeve binnen tien minuten bereikbaar.