Kamer boeken bij Hotel Amsterdam Amstel

Onze gasten beoordelen ons met een

8,4
uit 19070 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL AMSTERDAM-AMSTEL


Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel opende in 2018 haar deuren. Het hotel beschikt over 206 luxe hotelkamers, suites en penthouses. U voelt zich de koning te rijk wanneer u overnacht in een Penthouse suite met uitzicht over de stad Amsterdam! 

Alle facetten voor een aangenaam verblijf

Het hotel beschikt over een á la carte restaurant, een buffetrestaurant en een hotelbar waarin de Amsterdamse gezelligheid centraal staat. Het á la carte restaurant Amstelle is een beleving op zich. De styling van het restaurant laat u doen geloven alsof u zich midden in de natuur bevindt.

In de wellness “De Tropen” kunt u terecht voor ontspanning. Bij goed weer kunt u een frisse neus halen in het verwarmde buitenzwembad. Blijft u toch liever binnen? Dan kunt u tot rust komen in de Finse sauna of het Turks stoombad. Indien u iets unieks wilt proberen, kunt op de schommel klimmen en genieten van de infraroodverwarming, zodat u spieren kunnen ontspannen. 

Amsterdam is een echte fietsstad

Binnen 20 minuten fietst u vanaf het hotel richting het hart van de stad, De Dam. Op de route kunt u de 17e-eeuwse Amsterdamse grachtengordel ontdekken. De grachtengordel heeft sinds 2010 een plaats op de UNESCO Werelderfgoedlijst en mag daarom zeker niet ontbreken tijdens uw bezoek aan de stad.

In Amsterdam is van alles te beleven. Zo zijn er veel bekende musea waaronder het Rijksmuseum en Van Gogh Museum. Deze liggen in de buurt van het Vondelpark, waardoor u deze plekken tijdens een uitstapje aan de stad makkelijk kunt combineren. Amsterdam heeft een aantal parken waar u kunt genieten van de natuur. Zo heeft New York het bekende Central Park en Amsterdam het Amsterdamse bos. Het Amsterdamse bos is maar liefst drie keer zo groot als Central Park! In het voorjaar kunt u genieten van de prachtige bloesems van de Japanse kersenbomen. Ook al bent u vaker in Amsterdam geweest, er is altijd nog iets nieuws te ontdekken in de stad!

Ontdek Amsterdam

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

9,0
uit 872   betrouwbare beoordelingen

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +31 (0)20 80 01 100+31 (0)20 80 01 100 (Lokaal tarief) +31 (0)20 80 01 100+31 (0)20 80 01 100 (Bereikbaar via Whatsapp)

Hotel Amsterdam Amstel

Joan Muyskenweg 20
1096 CJ Amsterdam

amsterdam@valk.com

Plan route

Blijf op de hoogte

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

9,0
uit 872   betrouwbare beoordelingen