Kamer boeken bij Hotel Brugge-Oostkamp

Onze gasten beoordelen ons met een

9,0
uit 13390 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL BRUGGE OOSTKAMP

Het Van der Valk hotel Brugge-Oostkamp bevindt zich aan de rand van de historische stad Brugge, langs de snelweg. Met een kwartier rijden bent u in het centrum van Brugge en met twintig minuten staat u op het strand van Oostende. Het hotel is gevestigd in het voormalig Kasteel Cruydenhove en biedt gratis parkeergelegenheid aan.

Ontspannen in Hotel Brugge - Oostkamp

Op de vierde verdieping van het hotel is de wellnessruimte. Om volledig te ontspannen kunt u gratis gebruik maken van de sauna of kom volledig tot rust in één van de twee ruime bubbelbaden. Badjas en slippers kunt u huren bij de receptie van het hotel. 

Ontdek alle faciliteiten

Een actief nachtje weg bij Hotel Brugge Oostkamp

Uw verblijf actief invullen? Het hotel heeft een gratis fitnessruimte die dagelijks geopend is voor de hotelgasten. Er staan verschillende toestellen waar u gebruik van kan maken zoals bijvoorbeeld een hometrainer of een crosstrainer. Tevens kunt u een fiets huren om te genieten van de buitenlucht en de omgeving van het hotel te ontdekken. Het hotel biedt ook de optie aan om een elektrische fietsen te huren.

Omgeving van Brugge

Trek eropuit om de omgeving van het hotel te verkennen. Zo zijn er verscheidene kastelen en herenhuizen te vinden in Oostkamp. Liever Brugge in? Dwaal dan rond tussen de steegjes en straten van Brugge. Bezoek de historische gebouwen en de verschillende musea die de stad te bieden heeft. Geniet ook van het diverse winkelaanbod. Wilt u de drukte van de stad achter u laten? Met twintig minuten staat u op het strand en kunt u de verfrissende zeelucht ervaren. Maak een mooie strandwandeling en geniet van de omgeving.

Ontdek de omgeving

Dineren en borrelen in Hotel Brugge Oostkamp

Sfeervol tafelen kan in het restaurant ‘Cruydenhove’. De kaart bevat klassieke en eigentijdse gerechten. In de keuken wordt veel gewerkt met streek- en seizoensproducten.

In de ‘Bellini Bar’ kunt u de dag uitsluiten met een lekker hapje en drankje. Tijdens de winter kunt u plaatsnemen bij de 360° openhaard. Zodra het lekker weer is, kunt u goed vertoeven op het grote terras. 

Culinair genieten

 

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +32 50 83 37 80+32 50 83 37 80 (Lokaal tarief)

Hotel Brugge-Oostkamp

Kapellestraat 146
8020 Oostkamp Oostkamp

brugge@valk.com

Plan route

Blijf op de hoogte

Hoe ver is Van der valk Hotel Brugge-Oostkamp van het centrum van Brugge?

Het hotel heeft een perfecte locatie. Binnen enkele minuten bent u in het centrum van Brugge, dat ook wel bekend staat als 'Het Venetië van Het Noorden'. 

Welke wellness faciliteiten biedt Van der Valk Hotel Brugge-Oostkamp?

Van der Valk Hotel Brugge-Oostkamp heeft een heerlijke wellness met waar sauna's, jacuzzi's en fitnessruimten beschikbaar zijn.

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

9,0
uit  12909   betrouwbare beoordelingen