Home

VAN DER VALK HOTEL PLAZA BEACH & DIVE REORT BONAIRE

Ervaar het tropische Bonaire met het zonnige klimaat, de ongerepte natuur, turquoise zee en parelwitte stranden. Tijdens uw verblijf op Bonaire kunt u genieten van de vele faciliteiten van Plaza Beach & Dive Resort Bonaire. 

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

Over Hotel Bonaire

Een all-inclusive luxueuze familievakantie? Een fantastische onderwaterbeleving? Kom naar het exotische Plaza Beach & Dive Resort Bonaire en beleef hier een onvergetelijke tijd.

Duurzaam
Bonaire is een schitterende bestemming waar u kunt genieten van de prachtige natuur, zowel boven als onder water. Dit willen we graag zo houden. Plaza Beach & Dive Resort vindt het dan ook van groot belang dat uw vakantiegeluk niet ten koste gaat van de mooie en kostbare natuur op Bonaire. Om u op een verantwoorde wijze en met respect voor het milieu een onvergetelijke vakantie te bieden, investeert Plaza Beach & Dive Resort in ecotoerisme. Zo draagt het resort bij aan een duurzame omgeving door oude lampen te vervangen door zuinige led- verlichting, nieuwe airco’s te installeren en een eigen zonnepanelenpark aan te leggen. Daarnaast wordt het gebruik van plastic zoveel mogelijk teruggedrongen zodat u van een schoon strand kunt genieten