Kamer boeken bij Hotel Leusden - Amersfoort

Onze gasten beoordelen ons met een

8,1
uit 18654 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL LEUSDEN-AMERSFOORT

Midden in Nederland ligt Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort. Het hotel ligt precies tussen de steden Leusden en Amersfoort in. Dit maakt het de perfecte uitvalsbasis om deze twee, veel biedende, steden te ontdekken. Met een verblijf in Hotel Leusden-Amersfoort kunt u een mix van stad, natuur en cultuur verwachten.

Bekijk hier de kamers

Ideale ligging voor iedereen

Door de centrale ligging van het hotel zijn niet enkel Amersfoort en Leusden goed te bereiken, maar ook steden als Apeldoorn en Utrecht. Zo kunt u alle kanten op tijdens uw verblijf. De hoogtepunten bestaan zeker niet alleen uit omliggende steden. Ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een verblijf in Hotel Leusden-Amersfoort. Met de Utrechtse Heuvelrug 20 kilometer verderop, kunnen wandel- en fietsliefhebbers hier genieten van een dagje uit. Naast de Utrechtse heuvelrug zijn ook natuurgebieden als Landgoed Den Treek-Henschoten, de Soesterduinen, de Gelderse Vallei en de Veluwe te vinden in de streek. U kunt hier de uitgestrekte bossen en heide verkennen. Wilt u de omgeving op de fiets ontdekken zonder uw eigen fiets mee te nemen? Bij de receptie van het hotel kunt u een fiets huren. Indien u uw eigen fiets wel meeneemt, kunt u deze overdekt en afgesloten stallen in de fietsenstalling bij het hotel.

Op zoek naar een ander uitstapje?

Ook als u op zoek bent naar een ander uitstapje, bent u met een verblijf in deze regio op de goede plek. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Dierenpark Amersfoort, de Pyramide van Austerlitz of Nationaal Militair Museum Soest. Allen makkelijk te bereiken vanuit Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort.

Van alle gemakken voorzien in Hotel Leusden-Amersfoort

Na een dag vol indrukken kunt u heerlijk bijkomen in het hotel. De kamers bieden alle comfort die u kunt verwachten bij Van der Valk. Voor een diner kunt u aanschuiven in het sfeervolle restaurant van het hotel waar u zomers ook terecht kunt op het terras. Met een menukaart vol variatie geïnspireerd door o.a. het seizoen is er voor ieder wat wils. Uiteraard ontbreken hier de Van der Valk klassiekers niet. Indien u bij uw overnachting een ontbijt heeft bijgeboekt, kunt u ‘s ochtends aanschuiven bij het uitgebreide Live Cooking ontbijtbuffet. Daarnaast kunt u ook een lunchpakket laten klaarmaken om mee te nemen op uw dagje weg!

 

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,3 uit 21469 betrouwbare beoordelingen
Hoeveel kamers heeft Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort?

Van der Valk Leusden heeft 173 kamers beschikbaar voor gasten. Of je nu een ontspannende vakantie of een drukke zakenreis plant, ons hotel biedt voldoende ruimte om aan al je behoeften te voldoen. Boek nu jouw verblijf bij ons en geniet van het ongeëvenaarde comfort en de uitstekende service die wij bieden.

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +31 33 434 53 45+31 33 434 53 45 (Lokaal tarief)

Hotel Leusden - Amersfoort

Philipsstraat 18
3833 LC Leusden

leusden@valk.com

Plan route

Blijf op de hoogte

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,3
uit  18058   betrouwbare beoordelingen