Home

VAN DER VALK HOTEL HARDEGARIJP LEEUWARDEN

In het prachtige Friesland ligt het kleinschalige Van der Valk hotel Hardegarijp-Leeuwarden. Een hotel waar de gezellige sfeer en goede service voorop staan. Het hotel beschikt over verschillende standaard en comfort kamers, waar u met een uitcheck tot 12:00 helemaal tot rust kunt komen. 

Breng een bezoek aan het gezellige restaurant

Tijdens uw verblijf is er een mogelijkheid om te komen eten in het gezellige restaurant, dat bekend staat om zijn goede keuken. Hier bent u welkom voor ontbijt, lunch en diner. Op de menukaart staan verschillende smakelijke gerechten waar u uit kunt kiezen. Schijnt de zon en wilt u genieten van het lekkere weer? Dan is er ook een mogelijkheid om een drankje te doen op het terras van het hotel. 

Kom dineren

Fiets en natuur

In de omgeving van Van der Valk hotel Hardegarijp-Leeuwarden is fietsen uitstekend mogelijk. Speciaal voor de fietsliefhebbers biedt het hotel een mogelijkheid om een fiets te huren. Ook heeft het hotel diverse fietsroutes voor u. Zo fietst u bijvoorbeeld naar Nationaal landschap De Friese Wouden of een uniek stukje Friesland. Bij de receptie van het hotel kunt u terecht voor alle fietssuggesties. Bent u in het bezit van een eigen fiets, dan kunt u natuurlijk ook uw eigen fiets meebrengen! Tijdens uw fietstocht is er een mogelijkheid om uw elektrische fiets op te laden in de beveiligde overdekte fietsenstalling van het hotel.

Ligging en omgeving

Door de centrale ligging van het hotel is het gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer of met de auto. Vanuit het hotel zijn er ook verschillende uitstapjes mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het nieuwe Fries museum of het gezellige Dokkum. Bent u een shop- of stedenliefhebber? Op slechts 10 minuten rijafstand met de auto bent u in Leeuwarden, waar u gezellig kunt shoppen of een kop koffie kunt drinken op het terras om daarna de stad te gaan verkennen. Kortom, tijdens uw verblijf bij Hotel Hardegarijp – Leeuwarden is er genoeg te beleven.

Ontdek de omgeving