Home

VAN DER VALK HOTEL ARNHEM

Hotel Arnhem kenmerkt zich als een dynamisch, verfrissend, modern, maar vooral ook gastvrij hotel. Naast ruime comfortabele hotelkamers beschikt het hotel over een restaurant, bar, een kleinschalige fitness & wellness, een groot, zonnig terras en een oplaadpunt voor je elektrische auto of fiets. Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk het volledige aanbod.

 

1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

Over Hotel Arnhem

Hotel Arnhem kenmerkt zich als een dynamisch, verfrissend, modern, maar vooral ook gastvrij hotel. Naast ruime comfortabele hotelkamers beschikt het hotel over een restaurant, bar, een kleinschalige fitness & wellnes, een groot, zonnig terras en een oplaadpunt voor je elektrische auto of fiets. Ook kinderen zijn in Hotel Arnhem aan het goede adres: zo vind je hier speciale kindertoiletten, een splinternieuwe kinderspeelhoek, speeltuin, kleurplaten en lekkere kindermenu's.

Arnhem en omgeving

Hotel Arnhem bevindt zich midden op de Veluwe en is hierdoor de perfecte locatie voor fietsers, wandelaars en rustzoekers. Voor stedenliefhebbers en shoppers is de hoofdstad van Gelderland, Arnhem, qua reistijd binnen 10 minuten met de auto of openbaar vervoer bereikbaar. Daarnaast zijn op steenworp afstand nog allerlei andere attracties te vinden, zoals de Koninklijke Burgers' Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum, het Airborne Museum "Hartenstein", het Nederlands Watermuseum, en Nationaal Park de Hoge Veluwe met daarin gelegen het Kröller Müller Museum. Kortom het hotel heeft de gast van alles te bieden.