Home

VAN DER VALK HOTEL ARNHEM

In een prachtige omgeving is het Hotel Arnhem een ​​dynamisch, verfrissend, modern, maar vooral gastvrij hotel, voor zowel zakelijk als privé verblijf.

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

Over Hotel Arnhem

Hotel Arnhem kenmerkt zich als een dynamisch, verfrissend, modern, maar vooral als een gastvrij hotel. Naast ruime comfortabele hotelkamers beschikt het hotel over een gerenoveerd restaurant, een sfeervolle hotelbar, een kleinschalige fitness & wellnes, een groot en zonnig terras én een oplaadpunt voor uw elektrische auto of fiets. Ook kinderen zijn in Hotel Arnhem op het juiste adres. Zo zijn er speciale kindertoiletten, een splinternieuwe speelhoek, een buitenspeeltuin, kleurplaten en lekkere kindermenu's.

Arnhem en omgeving

Hotel Arnhem bevindt zich midden op de Veluwe en is hierdoor de perfecte locatie voor fietsers, wandelaars en rustzoekers. Voor stedenliefhebbers en shoppers is de hoofdstad van Gelderland, Arnhem, qua reistijd binnen 10 minuten met de auto of openbaar vervoer bereikbaar. Daarnaast zijn op steenworp afstand nog allerlei andere attracties te vinden, zoals de Koninklijke Burgers' Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum, het Airborne Museum "Hartenstein", het Nederlands Watermuseum en Nationaal Park de Hoge Veluwe met daarin gelegen het Kröller Müller Museum. Kortom het hotel heeft de gast van alles te bieden.