Kamer boeken bij Hotel Arnhem

Onze gasten beoordelen ons met een

7,8
uit 17021 betrouwbare beoordelingen

VAN DER VALK HOTEL ARNHEM

In het moderne en dynamische Hotel Arnhem staat gastvrijheid voorop. Hier bent u van harte welkom om te overnachten in één van de comfortabele kamers, de familiekamers of in één van de prachtige suites.

Verblijf in Hotel Arnhem

Tijdens uw verblijf bent u van harte welkom in het restaurant, waar u kunt genieten van een uitgebreid Live Cooking ontbijt, lunch of diner. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om te genieten van verschillende koffies, cocktails en een heerlijke borrelplank in Bar Brasserie ‘West-End’. In deze sfeervolle bar zijn er verschillende hoeken gecreëerd om te kunnen poolen of darten onder het genot van een borrel.

Ontdek de restaurantmogelijkheden

Heerlijk ontspannen

Wilt u genieten van extra ontspanning tijdens uw verblijf? Breng dan eens een bezoek aan onze wellness ruimte met sauna, stoomcabine, voetenbaden en heerlijke loungebedden. Voor de optimale ontspanning kunt u ervoor kiezen om een massage te boeken.

Ontspan tijdens uw verblijf

Een verblijf met de kids

Van der Valk denkt natuurlijk ook aan de jonge gasten. Speciaal voor de kinderen beschikt het hotel over speciale kindertoiletten, een splinternieuwe kinderspeelhoek en een speeltuin. De kinderen zijn van harte welkom in het restaurant van het hotel. Hier worden zij op avontuurlijke manier uitgedaagd om wat anders te eten dan de traditionele keuken en maken zij kennis met nieuwe gerechten.

Omgeving van Arnhem

Rondom Hotel Arnhem is er genoeg te beleven. Het hotel ligt midden in de Veluwe en biedt daarom de perfecte mogelijkheid voor een heerlijke fiets- en/of wandeltocht. Daarnaast is er voor de stedenliefhebbers genoeg te beleven. Het centrum van Arnhem is op 10 minuten afstand van het hotel en goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Zo kunt u ervoor kiezen om een middag te gaan shoppen of een wandeling te maken door de historische stad. Heeft u toch meer behoefte aan een dag vol activiteiten en plezier? Rondom Hotel Arnhem zijn er verschillende attracties te vinden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Burgers’ Zoo of het Nederlands Openluchtmuseum. Kortom, er valt genoeg te beleven rondom Hotel Arnhem.

Ontdek Arnhem

 

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,0
uit  16223     betrouwbare beoordelingen

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +31 26 482 11 00+31 26 482 11 00 (Lokaal tarief)

Hotel Arnhem

Amsterdamseweg 505
6816 VK Arnhem

arnhem@valk.com

Plan route