Verrassende Van der Valk zonvakanties

Laat de zon in Nederland te lang op zich wachten? De Van der Valk vakanties naar zonbestemmingen zijn voorzien van de perfecte temperatuur! Geniet u straks aan de Côte d’Azur, Costa Brava of Caraïben van een heerlijke vakantie? Ontdek het verrassende zonnige aanbod van de Van der Valk vakanties.   

Onze vakantiehotels & resorts

Bent u toe aan een golf-, duik-, familie- of strandvakantie, gecombineerd met alle gastvrijheid en comfort waar Van der Valk om bekend staat? Niet alleen in Nederland zijn de Van der Valk Hotels & Restaurants te vinden. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke vakantie in Frankrijk tijdens uw verblijf bij Hotel Saint-Aygulf. Of wilt u liever genieten aan de Costa Brava van een sangria? Breng dan een bezoekje aan Hotel Barcarola. Naast de Van der Valk vakanties binnen Europa, kunt u ook heerlijk genieten op de prachtige vakantieresorts op Curaçao of Bonaire.

Heerlijk ontspannen aan het zwembad of op het strand

Al onze vakantiehotels & resorts zijn voorzien van een zwembad. Terwijl uw kinderen heerlijk aan het spelen zijn in het water, kunt u ontspannen op de omliggende ligstoelen. Daarnaast zijn de meeste Van der Valk Hotels op de zonbestemmingen gelegen aan het strand. Geniet op een strandbedje van de azuurblauwe zee. Bent u liever sportiever bezig? Versla elkaar in een potje beachball.

Van der Valk vakantie; onbeperkt genieten

Wilt u optimaal genieten tijdens uw zonvakantie? Kies dan voor een all-inclusive vakantie waarbij alles inbegrepen zit. U kunt onbezorgd genieten van uw verblijf. Geniet van heerlijke maaltijden met een uniek uitzicht op zee. In de avond kunt u onder het genot van een drankje genieten van de live muziek. 

De ideale kamer voor het gezin

De meeste Van der Valk Vakantiehotels & resorts beschikken over familiekamers. Maak uw vakantie daardoor extra gezellig door met het hele gezin in één kamer te overnachten. Vanuit de kamers heeft u wellicht prachtig uitzicht op zee. De kamers zijn uitgerust van fijne extra’s, zoals badjassen & slippers, koffie en theefaciliteiten en een mini koelkast.

Ontdek de mooie omgeving

Parelwitte standen, spectaculaire duiklocaties en gezellige vissersdorpje. Rondom de Van der Valk Vakantiehotels & Resorts is van alles te beleven. Maak bijvoorbeeld een mooie fietsroute door de prachtige omgeving of breng een bezoekje aan een historische vissersdorpje. Wilt u iets avontuurlijks doen samen met de kinderen? Breng dan een bezoekje aan een aquapark. Ontdek de mooie omgeving zelf tijdens uw Van der Valk Vakantie!

Deelnemende hotels

Toon filters