Nachtje weg aan het strand

Zin in een strandwandeling en even uitwaaien langs de kust? Kom tot rust aan de kust tijdens een nachtje weg aan het strand. Luister naar de ruisende zee, bekijk de zonsondergang en wandel over het strand. Het strand is de ideale locatie om optimaal te ontspannen.

Bezoek Noordwijk

Noordwijk is de perfecte combinatie tussen strand en stad. Maak tijdens een nachtje weg aan het strand een wandeling door de duinen of doe mee aan de diverse activiteiten aan het strand. Ga surfen, speel een potje beachtennis of luister naar het bijzondere verhaal van de Engelandvaarders tijdens een bezoek aan het historische museum. Liever de stad verkennen? Doe dan JOLA’s mobiele speurtocht en ontdek de mooiste straatjes van Noordwijk, Katwijk en Leiden. 

Ontdek Waddeneiland Texel

Omringt door zand en zee is Van der Valk Hotel Texel de ideale uitvalsbasis wanneer u een nachtje weg wilt aan het strand. Pak de veerboot naar Texel en ervaar het eilandgevoel tijdens een nachtje weg. Naast de prachtige wandelroutes over het strand en door de natuurgebieden is er genoeg te beleven op het eiland. Breng tijdens uw verblijf op Texel een bezoek aan de vuurtoren, welke bekend staat als de enige toren in Nederland die uitzicht geeft vanuit drie kanten over zee. Pluk bloemen uit de pluktuin of bezoek openluchtmuseum Kaap Skil. Vergeet daarnaast niet een bezoek te brengen aan het Ecomare, het verblijf van de zeedieren, waar u onder andere zeehonden en bruinvissen van dichtbij kunt bewonderen. 

Komt tot rust bij Van der Valk

Kom tijdens een nachtje weg aan het strand tot rust bij Van der Valk. Geniet van een ontbijt, lunch of diner in onze sfeervolle restaurants of maak gebruik van onze uitgebreide roomservice. Maak daarnaast gebruik van de wellness- en fitnessfaciliteiten en neem een duik het zwembad. Liever de omgeving verkennen? Huur dan een fiets of E-chopper en ga erop uit in de duinen. Van der Valk is de ideale uitvalsbasis wanneer u een nachtje weg gaat aan het strand.

Boek nu een hotel in de buurt van het strand