Nachtje weg met het gezin

Wilt u gezellig een nachtje weg met het hele gezin? Een familiekamer bij Van der Valk is de perfecte plek voor wat quality time met het gezin. Kies bijvoorbeeld voor een kamer met een ‘connecting door’, zo kunt u met het gezin dicht bij elkaar slapen. Ontdek de omgeving van het hotel, kom helemaal tot rust op de kamer en geniet ’s avonds van een heerlijk diner in het restaurant. Bij Van der Valk is er genoeg te doen voor jong en oud!

Omgeving

Door de ideale ligging van de Van der Valk hotels kunt u samen van allerlei leuke activiteiten genieten. Verken het stadscentrum of bezoek een attractiepark, dierentuin of museum nabij één van de hotels. Wilt u liever de rust opzoeken? Veel hotels liggen in een natuurrijke omgeving waar u heerlijk kunt wandelen, een mooie fietstocht kunt maken of zelfs een e-chopper kunt huren. Zo kunt u op verschillende manieren de omgeving ontdekken tijdens een nachtje weg met het gezin.

Faciliteiten

Ontdek alle faciliteiten die de Van der Valk hotels te bieden hebben tijdens uw nachtje weg. Kies bijvoorbeeld voor een hotel met zwembad en neem een duik in het zwembad met het hele gezin. Als hotelgast mag u namelijk gratis gebruik maken van het zwembad of de wellness. Of kies voor een hotel met speeltuin waar de kinderen lekker buiten kunnen spelen.

Wereldeters

Kom tijdens uw nachtje weg met het gezin ook gezellig dineren in het restaurant. Op de menukaart staat voor ieder wat wils! Met het Wereldeters menu kunnen de kinderen samen met Timo Toekan verschillende wereldse gerechten uitproberen. Timo Toekan weet over elk land wel een leuk weetje te vertellen. Na het diner is het tijd om tot rust te komen op de comfortabele hotelkamer. Op de kamer vindt u alles wat u nodig heeft om te ontspannen na een dag vol ontdekkingen.

Kortom, voor een nachtje weg met het hele gezin is Van der Valk de perfecte keuze. Samen iets leuks doen, lekker dineren en ontspannen op uw comfortabele familiekamer. 's Ochtends kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet voordat u weer naar huis gaat!

Deelnemende hotels

Toon filters