Romantisch nachtje weg

Bent u op zoek naar een hotel voor een romantisch nachtje weg samen met uw partner? De Van der Valk hotels bieden verschillende hotelkamers en suites aan voor een romantische overnachting. Heeft u iets te vieren of vindt u dat uw partner het verdient om even in de watten gelegd te worden? Verras uw geliefde dan met een fles prosecco op de kamer en/of rozenblaadjes op het bed en maak er een onvergetelijk verblijf van.  

Een nachtje weg romantisch samen in een Van der Valk hotel

Er even samen tussenuit en overnachten in een andere omgeving? Dan is een romantisch nachtje weg bij een Van der Valk hotel een echte aanrader. Maak een romantische wandeling door de natuur of verken het stadscentrum van het hotel waarbij u verblijft. Wilt u liever echt even aandacht voor elkaar? Dan hoeft u het hotel zeker niet te verlaten. Bij verschillende Van der Valk hotels vindt u een heerlijke wellness waar u samen kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Maak uw bezoek aan de wellness compleet met een massage of andere behandeling.

Genieten van luxe faciliteiten in uw hotelkamer? Boek dan een romantische suite met een bubbelbad of privé sauna op de kamer. De luxe suites zijn van alle gemakken voorzien en hebben een heerlijk Kingsize bed voor een goede nachtrust. Als u de suite niet wilt verlaten, kunt u bij de Van der Valk hotels roomservice bestellen. Zo geniet u bijvoorbeeld van een heerlijk ontbijt op bed of een diner op de kamer. 

Bijzondere locaties

Van der Valk kent verschillende bijzondere en romantische locaties door Nederland maar ook over de grens. Zo zijn België, Frankijk of Duitsland goed aan te rijden als u samen er even tussenuit wilt. De hotels hebben ieder een bijzondere ligging, zoals midden in het stadscentrum, een gezellig dorpje of midden in de natuur. Zo kunt u zelf invulling geven naar welk type verblijf u op zoek bent. Wilt u meerdaags genieten van een romantisch nachtje weg? Dan biedt Van der Valk ook een romantisch arrangement aan. Hiermee boekt u een compleet verzorgd arrangement en hoeft u zelf nergens meer over na te denken.

Deelnemende hotels

Toon filters