Romantisch nachtje weg

Bent u op zoek naar een hotel voor een romantisch nachtje weg samen met uw partner? De Van der Valk hotels bieden verschillende hotelkamers en suites aan voor een romantische overnachting. Heeft u iets te vieren of vindt u dat uw partner het verdient om even in de watten gelegd te worden? Verras uw geliefde dan met een fles prosecco op de kamer en/of rozenblaadjes op het bed en maak er een onvergetelijk verblijf van.  

Ook de omgeving heeft haar charme

Maak een romantische wandeling door de natuur of verken het stadscentrum van het hotel waarbij u verblijft. Wilt u liever echt even aandacht voor elkaar? Dan hoeft u het hotel zeker niet te verlaten. Bij verschillende Van der Valk hotels vindt u een heerlijke wellness waar u samen kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Maak uw bezoek aan de wellness compleet met een massage of een andere behandeling.

Genieten van luxe faciliteiten in uw hotelkamer? Boek dan een romantische suite met een bubbelbad of privé sauna op de kamer. De luxe suites zijn van alle gemakken voorzien zoals een heerlijk Kingsize bed voor een goede nachtrust. Als u de suite niet wilt verlaten, kunt u bij de Van der Valk hotels roomservice bestellen. Zo geniet u bijvoorbeeld van een heerlijk ontbijt op bed of een diner op de kamer. 

Nachtje weg in Nederland

Er even samen tussen uit tijdens uw overnachting voor 2 in een andere omgeving? Dan is een romantisch nachtje weg bij een Van der Valk hotel een echte aanrader. Zo kunt u als u meerdere dagen weg wilt een romantisch arrangement boeken. Hiermee boekt u een compleet verzorgd arrangement en hoeft u zelf nergens meer over na te denken, dit is inclusief overnachting, ontbijt en 3-gangen diner! Ontdek de mooie plaatsen van Nederland door uw verblijf te boeken bij één van onze prachtige Van der Valk Hotels.

Nachtje weg op een bijzondere locatie

Van der Valk kent verschillende bijzondere en unieke locaties voor uw romantische nachtje weg door Nederland maar óók over de grens. Zo zijn België, Frankijk of Duitsland goed aan te rijden als u samen er even tussenuit wilt. De hotels hebben ieder een bijzondere ligging, zoals midden in het stadscentrum, een gezellig dorpje of midden in de natuur. Zo kunt u zelf invulling geven naar welk type verblijf u op zoek bent. Ontdek het nu! 

Deelnemende hotels

Toon filters