Nachtje weg in Duitsland

Zin in een nachtje weg? Duitsland is de ideale bestemming voor een nachtje weg. Duitsland staat bekend om zijn geweldige auto’s, mooie kastelen, grote kerstmarkten, Oktoberfesten en biergartens. Bezoek Duitsland en ervaar de cultuur, historie en natuur van het land.

Berlijn

Een echte aanrader tijdens een nachtje weg in Duitsland is het bezoeken van de hoofdstad Berlijn. Berlijn staat bekend om zijn vele bezienswaardigheden en historie. Bekijk tijdens een bezoek aan Berlijn de Brandenburger Tor, een oude stadspoort welke gebruikt werd voor de toegang tot de stad achter de stadsmuur. Geniet van een prachtig uitzicht over de stad tijdens een bezoek aan de Fernsehturm. Loop langs het Duitse parlement, wat zich kenmerkt aan de moderne architectuur en bezoek het Holocaust Monument. Duik daarnaast in de geschiedenis van de Berlijnse Muur, welke jarenlang de stad in tweeën splitste.

Hamburg 

Bent u meer een entertainment fan? Bezoek dan de stad Hamburg. Hamburg staat bekend om zijn mooie en indrukwekkende voorstellingen. In Hamburg bevinden zich vele theaters en staatsopera. Niet alleen voor entertainment bent u in Hamburg aan het juiste adres. Ook wanneer u een dagje wil shoppen, is Hamburg de ideale bestemming. Bezoek de designerstraat Neuer Wall of kijk uw ogen uit in één van de grote winkelcentra. 

Van der Valk hotels in Duitsland

Kom tijdens het bezoek aan Duitsland overnachten in één van onze Van der Valk Hotels in Duitsland. Geniet van ontbijt, lunch of een culinair diner in onze sfeervolle restaurants en maak optimaal gebruik van de luxe faciliteiten. Geniet van de wellness- en fitness of neem een duik in het zwembad.

Weekendje weg naar Duitsland

Tijd te kort in Duitsland? Maak van uw nachtje weg een weekend weg en kom extra lang genieten van de overnachting bij Van der Valk. Geniet naast de omgeving van Duitsland, van de extra faciliteiten. Boek een arrangement met een combi-dagkaart voor de skihal of kies voor een arrangement met toegang tot de golfbaan. Van der Valk is de ideale uitvalsbasis wanneer u een nachtje of een weekendje weggaat in Duitsland. Zien we u binnenkort? 

Kijk welk hotel bij u past