Nachtje weg met uw hond

Wilt u graag een weekend of een nachtje weg met uw hond? Dat kan bij diverse Van der Valk Hotels! We begrijpen dat u uw trouwe viervoeter ook wilt laten meegenieten van een ontspannen verblijf in een van onze hotels, daarom is bij veel van de Van der Valk Hotels uw huisdier meer dan welkom!

Verschillende Van der Valk locaties zijn gevestigd in een natuurrijke omgeving, de perfect uitvalsbasis voor een lange wandeling met uw hond. Struin samen door de bossen of kom heerlijk uitwaaien aan de kust. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een van onze hotels in de buurt van De Veluwe, Nationaal Park Hoge Kempen of het veelzijdige Waddengebied. Ontdek samen de prachtige natuur en omgeving tijdens een nachtje weg met uw hond!

Voor meer informatie over de mooiste wandelroutes in de buurt van onze hotels, kunt u terecht op de pagina Wandeltochten. Liever de omgeving op de fiets verkennen? Bekijk dan de door ons aanbevolen fietsroutes op de pagina Fietstochten.

Bent u toe aan een voordelig meerdaags verblijf? Bekijk dan onze Van der Valk 3=2 aanbieding!

Geniet van 3 nachten eropuit en betaal er slechts 2. Overnacht op een luxe hotelkamer die van alle gemakken is voorzien en geniet ’s ochtends van een uitgebreid ontbijtbuffet. De aanbieding is bij de meeste hotels het hele jaar door te boeken. Aan u de keuze of u deze zomer voordelig komt genieten, of liever in de winter!

De 3=2 aanbieding wordt aangeboden door Van der Valk hotels in zowel het binnen- als buitenland. Breng een bezoek aan de historische steden van Duitsland of kom cultuursnuiven in België. Liever eropuit in eigen land? Geen probleem, het gehele hotel aanbod vindt u terug op 3=2 aanbieding.
 
Bekijk hieronder de lijst waar huisdieren zijn toegestaan. Zowel de toeslagen als regels kunnen per hotel verschillen. Voor meer informatie kunt ten alle tijden contact opnemen met de hotels.

Overzicht huisdieren informatie

Deelnemende hotels

Toon filters