Privé spa met overnachting

Op zoek naar ultieme ontspanning? Bij Van der Valk kunt u in alle rust genieten van een privé spa met overnachting. Een unieke ervaring waarbij u volledig tot rust kunt komen, terwijl u geniet van complete privacy. Ontdek de luxe van een privé spa met overnachting in een van de prachtige Van der Valk hotels.

Hotel met privé spa

Heeft u drukke dagen achter de rug en bent u toe aan rust? Een overnachting in een hotel met privé spa betekent totale ontspanning. Onze wellness suites beschikken over diverse luxe faciliteiten. Na een ontspannen sessie in uw privé spa kunt u ’s avonds genieten van een heerlijk diner bij Van der Valk. Wanneer u de volgende dag uitgerust wakker wordt in een comfortabel kingsize bed, bent u vrij om de ochtend in te richten naar eigen wens. Geniet bijvoorbeeld van een ontbijt op bed of breng een bezoek aan ons uitgebreide ontbijtbuffet.

Kosten privé spa met overnachting

De kosten voor een privé spa met overnachting kunnen variëren, afhankelijk van het gekozen Van der Valk hotel. Daarnaast bieden veel Van der Valk hotels verschillende arrangementen aan, waarbij u kunt profiteren van kortingen en extra’s zoals een diner of een wellness behandeling. Zo geniet u van een luxueuze ervaring waarbij u kunt genieten in uw eigen wellness suite.

Privé sauna met overnachting

Een overnachting bij Van der Valk betekent ook de mogelijkheid om te genieten van een privé sauna met overnachting. De privé sauna biedt een rustgevende omgeving waar u even helemaal kunt ontsnappen aan de dagelijkse stress. Na een ontspannende saunasessie kunt u zich terugtrekken in uw comfortabele hotelkamer en genieten van een rustige nacht, om de volgende dag als herboren weer wakker te worden en te genieten van een uitgebreid Van der Valk ontbijt.

Spa en overnachten

Naast de diverse suites met privé spa faciliteiten, bieden veel Van der Valk hotels ook sauna- en wellnessfaciliteiten aanbieden die gratis toegankelijk zijn voor alle hotelgasten. Wandel vanaf uw hotelkamer naar de wellnessfaciliteiten en geniet van comfort en ontspanning. Daarnaast liggen diverse Van der Valk hotels in de buurt van een spa. Veel van deze hotels hebben speciale arrangementen samengesteld inclusief entree tot de spa. Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring waarbij u volledig tot rust komt, dan bent u bij Van der Valk aan het juiste adres!

Deelnemende hotels

Toon filters