Nachtje weg 1 persoon

Wilt u er graag een keer alleen op uit? Het is bij Van der Valk zeker mogelijk om een nachtje weg voor 1 persoon te boeken. U heeft alle ruimte en rust om volledig te ontspannen in één van de hotels. Wist u dat u uzelf beter leert kennen wanneer u er alleen op uit gaat? Zo maakt u alle keuzes zelf en leert u uzelf om uit uw comfortzone te stappen. Wilt u bijvoorbeeld een stedentrip doen? Dan zijn er genoeg mogelijkheden bij Van der Valk. De hotels liggen verspreid door heel het land. Zo kunt u precies kiezen waar u graag een nachtje weg boekt voor 1 persoon. 

Een verblijf voor uzelf

Heeft u altijd al eens gedroomd van een nachtje weg helemaal alleen? Dan kunt u gemakkelijk een verblijf boeken bij Van der Valk. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een van de steden waar u altijd al een keer heen wilde. Bij veel van de hotels kunt in de omgeving een stad bezoeken waar u verschillende leuke activiteiten kunt doen. Bent u een natuurliefhebber en trekt u het liefst ongestoord de natuur in? Van der Valk heeft verschillende hotels die nabij prachtige natuurgebieden liggen. Hier kunt u perfect wandelen of fietsen. Wanneer u terugkomt van een lange dag kunt u gemakkelijk aanschuiven in het restaurant voor een heerlijk diner. Geniet vervolgens in het heerlijke bed en van de luxe faciliteiten op de hotelkamer!

Wilt u graag zo voordelig mogelijk overnachten bij Van der Valk? Bekijk dan de verschillende aanbiedingen op Valk Verrast. Bekijk hieronder alvast welke Van der Valk Hotels beschikken over een 1-persoonskamer.

Deelnemende hotels

Toon filters