Nachtje weg met zwembad in het hotel

Bent u op zoek naar een hotel voor een nachtje weg met zwembad? Bij verschillende Van der Valk hotels vindt u een verwarmd binnen- of buitenzwembad. Begin de dag met een verfrissende duik of trek een paar baantjes. Bij Van der Valk heeft u de mogelijkheid om tijdens uw verblijf gratis gebruik te maken van faciliteiten zoals het zwembad. Zo zijn er verschillende faciliteiten te vinden in de hotels om ieder type verblijf extra aangenaam te maken. Denk hierbij aan wellness, fitness en soms zelfs een beautysalon. Of u nu op zoek bent naar een sportief of rustig verblijf, bij Van der Valk kunt u alle kanten op.

Sportief tijdens uw verblijf

De Van der Valk hotels liggen veelal in een natuurrijke en levendige omgeving. Perfect voor een heerlijke wandeling of een avontuurlijke fietsroute. Wilt u naast de omgeving verkennen ook gebruik maken van de fitness in het hotel? Dan zijn er verschillende hotels waarbij u gebruik kunt maken van fitnessfaciliteiten. Hierbij kunt u denken aan apparatuur voor een kleine dagelijkse workout tot aan een professionele sportschool. Zo blijft u tijdens uw verblijf fit en kunt u uw hoofd leeg maken. Neem na uw workout nog een duik in het zwembad en kom bij op de luxe ligbedden. Zo geniet u van een heerlijk nachtje weg met zwembad bij een Van der Valk hotel.

Een wellnessmoment samen of alleen

Bent u meer op zoek naar rust tijdens uw verblijf? Neem dan plaats in de wellnessruimte van het hotel. Bij Van der Valk vindt u verschillende hotels die wellnessfaciliteiten aanbieden. De grootte of het aanbod verschilt per hotel. Van sauna’s tot aan een prachtige wellnesstuin, Van der Valk kent het allemaal. Wilt u genieten van de wellness tijdens uw verblijf? Ontdek dan welk hotel het beste bij uw type verblijf past.

Bekijk hier hotels met wellness

Deelnemende hotels

Toon filters