Deelnemende hotels

Toon filters

Nachtje weg voor 2

Wilt u er samen met uw geliefde een nachtje tussenuit? Van der Valk heeft talloze mogelijkheden voor een nachtje weg voor 2 personen. Zo kunt u uw verblijf exact naar wens invullen. Heeft u behoefte aan even helemaal niks en wilt u graag bijkomen van de dagelijkse bezigheden? Elk Van der Valk Hotel beschikt over luxe kamers die zijn voorzien van alle mogelijke comfort. Daarnaast zijn er in verschillende hotels wellnessfaciliteiten aanwezig. Ontspan in de sauna, neem een duik in het verwarmde binnen- of buitenzwembad of droom weg op één van de ligbedden in de rustruimte. De specifieke faciliteiten verschillen per hotel. Soms is er zelfs een beautysalon aanwezig in het hotel waardoor u uzelf kunt trakteren op een extraatje zoals een massage of een andere schoonheidsbehandeling. Indien u een compleet verzorgd verblijf wil zodat u zelf nergens meer over na hoeft te denken, dan kunt u kiezen voor een arrangement. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de wellness arrangementen of romantische arrangementen. Zo is uw nachtje weg voor 2 helemaal compleet! 

Eropuit tijdens uw nachtje weg voor 2

Tijdens uw nachtje weg voor 2 kunt u uiteraard ook buiten het hotel dingen ondernemen indien u dat wenst. Ondtek een van de vele bruisende steden of pittoreske dorpjes in de buurt van het hotel. Of bezoek een museum of attractiepark tijdens uw nachtje weg samen. Zo kunt u uw uitstapje bij Van der Valk volledig naar eigen wens invullen.

Verken de natuurrijke omgeving

Elk Van der Valk Hotel ligt in, rondom of nabij een natuurgebiedBij de receptie van het hotel zijn verschillende wandel- en fietsroutes beschikbaar. Van der Valk Hotel Texel - De Koog is de perfecte uitvalsbasis om het eiland Texel te ontdekken. Huur bijvoorbeeld een fiets en fiets naar de vuurtoren op het noordelijkste puntje van het eiland. Of kom samen helemaal tot rust op de Veluwe en maak een romantische wandeling tijdens uw nachtje weg voor 2. 

Kom volledig tot rust op de kamer

Na een leuke dag kunt u heerlijk genieten van een hotelovernachting voor 2. Wilt u uw geliefde extra verrassen? Laat dan een fles champagne of rozenblaadjes op de kamer klaarzetten. Zo maakt u het een onvergetelijk verblijf!