Nachtje weg met 3 personen

Bent u op zoek naar een nachtje weg met 3 personen in een natuurrijke of levendige omgeving? Bij Van der Valk heeft u ruime keuze uit verschillende hotels en steden. Zo vindt u de Van der Valk hotels door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Ga bijvoorbeeld een nachtje weg met uw partner en kind of vriendinnen in een grote stad, een gezellig dorpje of een bosrijke omgeving. Een nachtje weg brengt u op de leukste plekken! 

Nachtje weg met uw kind

Wilt u samen met uw partner en kind een gezellig nachtje weg? Ontdek samen de mooiste plekken van Nederland. Bij Van der Valk kunt u samen met uw kind of kinderen overnachten op één kamer. Van der Valk biedt verschillende babybedden aan of u kunt kiezen voor een familiekamer. Ideaal als u op zoek bent naar een nachtje weg voor 3 personen. De hotels van Van der Valk bevinden zich nabij verschillende dierentuinen, attractieparken maar ook educatieve uitstapjes. Zo heeft u ruime keuze om invulling aan uw nachtje weg te geven. In de Van der Valk restaurants wordt er ook aan uw kind gedacht. Speciaal voor de kinderen is er een kindermenukaart samengesteld met verantwoorde maar ook klassieke kindergerechten. Uw kind wordt uitgedaagd om nieuwe gerechten te proberen en een echte wereldeter te worden.

Nachtje weg met vriendinnen

Een gezellig vriendinnenweekend kunt u perfect combineren met een overnachting bij Van der Valk. Samen met uw vriendinnen op stap in een leuke stad, shoppen of ontspannen in de wellness. Waar het ene Van der Valk hotel geschikt is voor een stedentrip, is het andere hotel geschikt voor een heerlijk ontspannen weekend weg. Uiteraard kan dit ook goed gecombineerd worden. De hotels zijn centraal gelegen waardoor u alle kanten op kunt. In de meeste Van der Valk hotels vindt u wellnessfaciliteiten en een beautysalon. Zo hoeft u het hotel niet te verlaten om ontspanning op te zoeken. Boek bijvoorbeeld een massage of gezichtsbehandeling en neem een duik in het zwembad. Nadat u heerlijk tot rust ben gekomen, kunt u aanschuiven in het restaurant bij Van der Valk voor een diner. Zo heeft u de tijd om samen bij te praten en na te genieten. Na het diner nog niet uitgesproken? Neem dan plaats in de gezellige hotelbar. Zo maakt u er samen met uw vriendinnen een onvergetelijk weekend van.