Nachtje weg cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een nachtje weg cadeau bij Van der Valk! Maak nieuwe herinneringen met uw dierbare en laat hem of haar genieten van een luxe nachtje weg. Van der Valk biedt een ruim aantal keuze in hotels. Of u nu de natuur wilt verkennen of liever een citytrip doet, bij Van der Valk bent u zowel in het binnen- als buitenland aan het juiste adres. Maak het nachtje weg compleet met een heerlijke fles bubbels of maak gebruik van onze roomservice.

Van der Valk Giftcard

Maak gebruik van de Van der Valk Giftcard wanneer u een nachtje weg cadeau geeft. Een Van der Valk Giftcard kan ingezet worden bij Van der Valk Hotels & Restaurants wereldwijd. Zo kan uw dierbare zelf kiezen waar hij of zij wil verblijven. Met de giftcard kan er gekozen worden voor een luxe overnachting, een gezellig theaterbezoek of een culinair diner in één van onze restaurants. Een giftcard voor Van der Valk is de ideale verrassing voor uw dierbare.

Faciliteiten

Maak optimaal gebruik van onze faciliteiten gedurende het nachtje weg bij Van der Valk. Kom ontbijten, lunchen of culinair dineren in onze sfeervolle restaurants of ga een uurtje sporten in de fitness. Kom aan het einde van de dag tot rust in de wellness en geniet van een warme sauna of een ontspannende massage.

De omgeving verkennen? Van der Valk staat bekend als het fietshotel van Nederland.  Huur tijdens uw verblijf een fiets of kies voor het fietsarrangement en ga erop uit! Liever lekker uitwaaien met wat meer snelheid? Huur dan de E-chopper. De E-chopper is een elektrische snorfiets met een stoere en blitse uitstraling. Kom deze dus vooral uitproberen tijdens het nachtje weg. 

Het gezin een nachtje weg cadeau geven? Ook dan bent u bij Van der Valk aan het juiste adres. Zorg dat uw kinderen niet alleen slapen en boek een familiekamer. Bezoek een activiteit in de omgeving of ga lekker spetteren in ons zwembad.

Wie gaat u verassen?


Bestel nu uw giftcard