3 nachtjes weg bij Van der Valk

Wilt u extra lang genieten bij Van der Valk? Bekijk dan de mogelijkheden om een verblijf van drie nachtjes wegte boeken. Bij Van der Valk zijn er verschillende arrangementen waarbij uw overnachting, ontbijt en diner in een compleet verzorgd pakket zit gebundeld. Zo geniet u volop van uw 4-daagse verblijf. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het 3=2 arrangement. Dit is een zeer voordelig tarief waarbij u verblijft voor 3 nachten en maar voor 2 nachten betaalt. Zo kunt u veel leuke activiteiten ondernemen tijdens uw verblijf. Het 3=2 arrangement wordt bij de meeste Van der Valk hotels bijna het gehele jaar aangeboden. Dit betekent dat u het gehele jaar van deze mooie aanbieding kunt genieten.

Elk seizoen genieten

Naast het 3=2 arrangement, biedt Van der Valk hotels ook seizoensarrangementen aan. Zo kunt u elk seizoen genieten van de luxe in de hotels. De seizoensarrangementen worden voor 2 en 3 nachten aangeboden en zijn inclusief ontbijt en diner. Wilt u graag drie nachtjes weg in de zomer? Dan is het Hoog Zomer arrangement wellicht iets voor u! Met dit arrangement kunt u ontspannen aan de dag beginnen met een heerlijk ontbijt en de dag afsluiten met een diner in het restaurant of zelfs op het terras van het Van der Valk hotel. Toch liever eropuit tijdens de winterdagen? Hiervoor is het Hartje Winter arrangement perfect. Kies bijvoorbeeld voor een hotel met een wellness of waar een wellness in de buurt zit. Daarnaast is er ook nog het Vrolijk Voorjaar arrangement. Geniet van de lente, de opbloeiende natuur en de temperaturen die langzaam beginnen op te lopen. Tot slot, biedt Van der Valk een Heerlijk Herfst arrangement aan. In dit seizoen kunt prachtige fiets- en wandeltochten maken in de omgeving en genieten van de prachtige natuur. Vier alle seizoenen bij Van der Valk.   

Sportief

Van der Valk biedt ook fietsarrangementen voor 3 nachten aan. Op deze manier geeft u een sportieve draai aan uw verblijf. Veel Van der Valk hotels liggen in een omgeving die zich uitstekend leent voor een fiets- of wandeltocht. Verken het stadscentrum op de fiets of ga lekker de natuur in, alles is mogelijk. De inhoud van het fietsarrangement verschilt per hotel. Tevens zijn er een aantal hotels die e-bikes beschikbaar hebben.