Van der Valk herfstarrangement

De herfst heeft zoveel moois te bieden. Een frisse wandeling terwijl u geniet van prachtige kleuren. Opwarmen met een lekker drankje bij de haard. Onze Van der Valk hotels veranderen mee met ieder seizoen. En met een Van der Valk herfstarrangement geniet u extra. Daarom kunt u ook dit seizoen genieten van mooie aanbiedingen, kortingen en arrangementen. Hieronder vindt u alle hotels met een heerlijk herfstarrangement.

Een heerlijke herfst

Of u nu kiest voor een culinair uitstapje, een sportief arrangement of een wellness weekend, met de Van der Valk herfstdeals vindt u de juiste aanbieding voor de beste prijs. De meeste Van der Valk hotels zijn voorzien van uitstekende wellness faciliteiten. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de sauna of trek een aantal baantjes in het verwarmde zwembad. Hierdoor valt er niet alleen buiten het hotel wat te beleven maar is er ook in het hotel genoeg te doen.

Uitje met kinderen in de herfstvakantie?

U heeft keuze uit verschillende soorten Van der Valk arrangementen. In de nabije omgeving van onze hotels is er altijd iets te beleven. Geniet u van een uitje met kinderen in de herfstvakantie? Kies er dan voor om een overnachting te combineren met het Efteling arrangement. Wilt u liever voor een meer educatieve bezigheid gaan? Dan kunt u er voor kiezen om naar een museum in de omgeving van een Van der Valk hotel te gaan. Zo kunt u er samen met uw gezin op uit.

Culinair van der Valk herfstarrangement

Met de komst van de herfst veranderen ook de menukaarten van onze hotels. Onze chef-koks hebben zich volop laten inspireren door het seizoen om zo de lekkerste gerechten voor u te kunnen bereiden, die perfect aansluiten bij de herfst.

Naast de seizoengerechten kunt u natuurlijk nog steeds rekenen op de vertrouwde klassiekers. Zo hebben wij voor u de perfecte balans gecreëerd. Ook aan onze jongste gasten hebben we gedacht en kunnen zij genieten van smaken vanuit de hele wereld. Laat u verrassen door het Van der Valk herfstaanbod!

Alle aanbiedingen en arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid per hotel.

Deelnemende hotels

Toon filters