Van der Valk arrangement met diner

Bij Van der Valk heeft u keuze uit verschillende arrangementenAls u voor een arrangement kiest, hoeft u zich tijdens uw verblijf nergens meer druk om te maken. Een hotelarrangement is inclusief diner en uitgebreid ontbijtbuffet. Rondom de Van der Valk hotels is er altijd iets te beleven. Zo kunt u een leuke stedentrip of uitstapje naar een museum of attractiepark maken. 

Bent u liever actief bezig tijdens uw verblijf? Op de mooie locaties van de hotels kunt u mooie wandel- en fietstochten maken. Bij veel hotels kunt u een (elektrische) fiets huren, maar u kunt uiteraard ook altijd uw eigen fiets meenemen en beveiligd stallen bij het hotel. Bent u geïnteresseerd in een verblijf in combinatie met fietsen? Bekijk dan eens een fietsarrangement bij een Van der Valk hotel.

Zoekt u liever de rust op in plaats van actief bezig te zijn? Veel Van der Valk hotels beschikken over een wellnessruimte. Ontspan bijvoorbeeld in de sauna van het hotel of neem een duik in het verwarmde binnen- of buitenzwembad. Wilt u compleet ontspannen tijdens een hotelarrangement met diner? Kijk dan eens naar de verschillende wellnessarrangementen bij de hotels. Sommige hotels beschikken zelfs over een beautysalon waardoor er een schoonheidsbehandeling of massage kan worden toegevoegd aan uw verblijf.  

Geniet van een diner in een Van der Valk restaurant 

Er zijn verschillende manieren om te dineren bij Van der Valk. Gaat u voor een 3-gangen diner of toch voor een Live Cooking dinerbuffet met onbeperkte keuze uit allerlei lekkernijen? In de restaurants wordt gewerkt met seizoens- en streekgebonden gerechten. Uiteraard vindt u ook de Van der Valk klassiekers terug op de menukaart. Zo is er bij een hotelarrangement inclusief diner voor ieder wat wils! Zijn er allergie- of dieetwensen waar de chef-koks rekening mee dienen te houden? Dit is natuurlijk geen probleem. Ook aan de jongste gasten is gedacht met het concept Wereldeters. Kinderen worden hiermee met avontuurlijke en verantwoorde gerechten uitgedaagd om eens wat anders te eten dan de traditionele kindermenu’s.