HOTEL MET SAUNA

Wilt u een ontspannend weekendje weg of gewoon een nachtje ertussenuit? Bij Van der Valk heeft u verschillende mogelijkheden om uw verblijf in te vullen naar eigen wens. Zo vindt u in het hotel ontspanningsfaciliteiten zoals een sauna, binnen- of buitenzwembad of stoomcabine. De wellnessfaciliteiten per hotel kunnen erg uiteenlopen: van een kleine privé sauna tot aan een prachtige wellnesstuin. Laat u verrassen door een wellnesservaring bij een Van der Valk hotel met sauna.

Een saunabezoek kan een goede bijdrage leveren om uw hoofd leeg te maken en uw spieren te ontspannen. U kunt een bezoek aan de sauna daarom goed combineren met een bezoek aan de fitness die in het hotel gevestigd zit. In de fitness van de hotels vindt u verschillende cardio- en krachtapparaten voor een goede training. Na afloop van uw training stapt u onder de douche en vervolgens kunt u heerlijk de spieren laten ontspannen in de sauna.

Hotel met sauna op de kamer

In alle rust ontspannen op uw kamer? Dan heeft u bij Van der Valk keuze uit luxe suites met een privé sauna. Zo kunt u ongestoord genieten in uw eigen sauna. De luxe suites bevatten niet alleen een privé sauna maar ook een heerlijk bubbelbad. Nadat u in de sauna heeft gezeten en een bad heeft genomen, stapt u in het zachte kingsize bed voor een goede nachtrust.

Hotel met privé sauna

De volgende ochtend kunt u ervoor kiezen om aan te schuiven bij het Live Cooking ontbijtbuffet bij het Van der Valk hotel met sauna. Bij het Live Cooking ontbijtbuffet heeft u een uitgebreide keuze uit verse luxe broden, kaas- en vleeswaren, yoghurt en ontbijtgranen, vers fruit en versgebakken eieren en pannenkoekjes. Maak uw ontbijt compleet met een heerlijk versgeperst sapje of koffie en thee. Wilt u liever in bed blijven liggen? Dan kunt u ook het ontbijt laten brengen op uw kamer tegen een kleine meerprijs. U hoeft de kamer niet te verlaten en krijgt u een heerlijk ontbijt op bed. Zo geniet u optimaal bij een Van der Valk hotel met privé sauna op de kamer.