Hotel met sauna op kamer

Wilt u een ontspannend weekendje weg of gewoon een nachtje ertussenuit? Bij Van der Valk heeft u verschillende mogelijkheden om uw verblijf in te vullen naar eigen wens. Zo vindt u in het hotel ontspanningsfaciliteiten zoals een sauna, binnen- of buitenzwembad of stoomcabine. De wellnessfaciliteiten per hotel kunnen erg uiteenlopen: van een kleine privé sauna tot aan een prachtige wellnesstuin. Laat u verrassen door een wellnesservaring bij een Van der Valk hotel met sauna.

Een saunabezoek kan een goede bijdrage leveren om uw hoofd leeg te maken en uw spieren te ontspannen. U kunt een bezoek aan de sauna daarom goed combineren met een bezoek aan de fitness die in het hotel gevestigd zit. In de fitness van de hotels vindt u verschillende cardio- en krachtapparaten voor een goede training. Na afloop van uw training stapt u onder de douche en vervolgens kunt u heerlijk de spieren laten ontspannen in de sauna.

Hotel met sauna op de kamer

In alle rust ontspannen op uw kamer? Dan heeft u bij Van der Valk keuze uit luxe suites met een privé sauna. Zo kunt u ongestoord genieten in uw eigen sauna. De luxe suites bevatten niet alleen een privé sauna maar ook een heerlijk bubbelbad. Nadat u in de sauna heeft gezeten en een bad heeft genomen, stapt u in het zachte kingsize bed voor een goede nachtrust.

Hotel met privé sauna

De volgende ochtend kunt u ervoor kiezen om aan te schuiven bij het Live Cooking ontbijtbuffet bij het Van der Valk hotel met sauna. Bij het Live Cooking ontbijtbuffet heeft u een uitgebreide keuze uit verse luxe broden, kaas- en vleeswaren, yoghurt en ontbijtgranen, vers fruit en versgebakken eieren en pannenkoekjes. Maak uw ontbijt compleet met een heerlijk versgeperst sapje of koffie en thee. Wilt u liever in bed blijven liggen? Dan kunt u ook het ontbijt laten brengen op uw kamer tegen een kleine meerprijs. U hoeft de kamer niet te verlaten en krijgt u een heerlijk ontbijt op bed. Zo geniet u optimaal bij een Van der Valk hotel met privé sauna op de kamer.

Deelnemende hotels

Toon filters

Veelgestelde vragen

Beschikken de Van der Valk hotel over een sauna?

De meeste Van der Valk hotels beschikken over een wellness ruimte inclusief sauna. Bekijk hier welke hotels er beschikken over een sauna en boek snel bij een van je favoriete Van der Valk hotel.

Welke Van der Valk hotels hebben aanbiedingen?

Op Valk Verrast boekt u de beste aanbiedingen voor een hotelovernachting inclusief een heerlijk uitgebreid ontbijt. Daarnaast kunt u vier keer per jaar met vroegboekkorting een hotelovernachting boeken tijdens de Vroege Toekan weken.

Zijn er hotelkamers met een sauna op kamer?

Bij Van der Valk zijn er diverse suites waar u een privé sauna op uw kamer heeft. Sommige hotels beschikken ook over een hotelkamer met jacuzzi