Hotelkamer met privé wellness | Van der Valk

Op zoek naar een rustgevend nachtje weg met wellness? Bij Van der Valk kunt u in alle luxe verblijven en genieten van een privé wellness op de kamer. Verras uw geliefde met een romantische overnachting in een van de unieke kamers met privé wellness en kies uit de verschillende mogelijkheden die Van der Valk te bieden heeft.

Nachtje weg met wellness

Kom volledig tot rust tijdens een ontspannen nachtje weg met wellness in het hotel. Wist u dat verschillende hotels van Van der Valk kamers bieden met een privé wellness in de kamer? Deze bijzondere suites zorgen voor een onvergetelijke overnachting die u nog lang bij zal blijven. Bij Van der Valk spelen we in op al uw wensen zodat u optimaal en zorgeloos kunt genieten. Kies hierbij uit een van de vele opties: een kamer met sauna, stoomdouche, bubbelbad of whirlpool. De wellness suites zijn geschikt voor iedereen compleet wil ontspannen en zich wil baden in luxe. Deze luxe suites zijn voorzien van een king-size bed van hoge kwaliteit, zo kunt u nadat u uit de sauna of de whirlpool stapt genieten van een heerlijke nachtrust.

Hotelkamer met wellness als romantisch cadeau

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor uw geliefde? Leg uw geliefde volledig in de watten met een nachtje weg met wellness vol romantiek. Maak de overnachting extra speciaal met een privé wellness op de kamer. Deze bijzondere overnachting zullen u en uw geliefde nog lang blijven onthouden. Voor nog meer romantiek kunnen er voor aanvang rozenblaadjes of een fles bubbels op de kamer geplaatst worden, u kunt hierover informeren bij de receptie. Om de overnachting met privé wellness zo compleet mogelijk te maken zijn er verschillende arrangementen te boeken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een arrangement inclusief uitgebreid diner in het restaurant te reserveren. Blijft u na uw wellness dagje liever op de kamer? Dan kunt u ook roomservice bestellen. Voor meer romantische tips kunt u ook een kijkje nemen bij: Romantisch nachtje weg bij Van der Valk | Valk Verrast

Bekijk hier alle hotels met wellness kamers