Wellness hotel oud en nieuw

Bent u op zoek naar een wellness hotel om uw oud en nieuw ontspannen te vieren? Wijk af van de traditionele oud en nieuw vieringen en bekijk de mogelijkheden bij onze Van der Valk hotels. Veel hotels beschikken over een wellness en bieden speciale wellness arrangementen aan. 

Bekijk hier wellness arrangementen

Geniet van een heerlijke massage, neem plaats in de sauna of dompel uzelf onder in het zwembad. Geen nieuwjaarsduik in Scheveningen, maar een plons in het verwarmde binnenzwembad van het hotel. Dat klinkt toch veel beter dan het trotseren van de winterse kou op het strand van Scheveningen? Ontsnap van de drukte die de feestdagen met zich meebrengen en geniet van de rustgevende setting in het wellness hotel tijdens oud en nieuw.

Overnachten in een suite van een wellness hotel met oud en nieuw

Indien u liever naar iets meer privacy verlangt tijdens uw verblijf, kunt u ervoor kiezen om het wellness gevoel naar de hotelkamer te brengen. Overnacht bijvoorbeeld in een luxe suite met sauna of bubbelbad. Laat een fles champagne op de kamer bezorgen en maak er samen een onvergetelijke tijd van. Hoe romantisch is het om samen om 00:00 uur te proosten op het nieuwe jaar en te genieten van het vuurwerk vanaf uw hotelkamer of suite. Misschien bekijkt u het vuurwerk dit jaar wel vanuit een bubbelbad of vanuit bed? Een ding is zeker, het zal geen standaard oud en nieuw worden wanneer u dit viert bij Van der Valk! 

Oud en nieuw arrangementen

Een aantal Van der Valk hotels bieden speciale arrangementen aan met oud en nieuw. Mocht u toch ook wat entertainment wensen tijdens uw verblijf, kunt u het nieuwjaarsaanbod bekijken. 

Bekijk hier het nieuwjaarsaanbod

Veel hotels in Duitsland bieden speciale arrangementen aan in combinatie met een diner en gala, vergeet dus zeker niet uw mooiste outfit in te pakken.

Maak er een onvergetelijk nieuwjaar van bij onze Van der Valk hotels!