Home

Vrolijk Voorjaar

Vrolijk Voorjaar

Vrolijk Voorjaar bij Valk Verrast

Wanneer de eerste narcissen verschijnen, weet je hoe laat het is… De lente komt eraan! En daar worden wij nóg vrolijker van! Het heerlijke seizoen waarin de natuur na de knusse winter weer opbloeit en de temperatuur begint toe te nemen. De últieme periode om het meeste uit je vrije tijd te halen. 

Vrolijk Voorjaar-arrangementen

Om het voorjaar samen met jou te vieren, bieden onze Van der Valk Hotels speciale ‘Vrolijk Voorjaar’ arrangementen aan. Boek een voorjaarsarrangement in een van onze Van der Valk Hotels en geniet optimaal van jouw dagen weg. Zo kom je lekker tot rust en ervaar je zelf hoe veelzijdig de lente is. Maak mooie wandelingen in de natuur, geniet van de velden vol vrolijke kleuren of pak de fiets en probeer een nieuwe fietsroute uit. Veel hotels verhuren (elektrische) fietsen, maar je kunt natuurlijk ook jouw eigen meenemen. Met een ‘Vrolijk Voorjaar’ zit het ontbijt en diner bij je verblijf inbegrepen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ook nog eens de culinaire menukaart proeven. Veel Van der Valk hotels stemmen deze speciaal af op de wederkeer van verse groene, seizoensproducten. En geniet jij ook zo van bloemen? Bestel dan eens een bos bloemen bij je aankomst. Natuurlijk ook leuk als verrassing voor je partner! 

Voorjaardeals

Naast onze ‘Vrolijke Voorjaar’ arrangementen, bieden wij ook Voorjaarsdeals aan. Deze scherpe aanbiedingen zijn perfect voor de bezige bijtjes, omdat je ontbijt en overnachting in de prijs zijn begrepen. Zo geniet je van onze comfortabele kamers met uitgebreid ontbijt maar heb je hierna alle tijd om bijvoorbeeld een stedentrip te maken.

De lente in je bol

Het voorjaar is niet alleen de periode om lekker te genieten van de natuur, maar ook van elkaar. Nu de dagen langer worden, kun je het meeste uit jouw vrije tijd halen. Het voorjaar is zeer geschikt voor weekendjes weg, mede door het lange paasweekend en pinksterweekend. Bovendien is een weekendje weg natuurlijk het leukste cadeau om jouw partner, papa of mama te geven voor Moederdag of Vaderdag! Families kunnen natuurlijk ook nog in de voorjaarsvakantie weg. Speciaal voor overnachtingen met het gezin, bieden de Van der Valk Hotels familiekamers aan. Daarnaast hebben veel hotels een speciale kinderspeelruimte én menukaart voor kinderen, omdat wij het ook belangrijk vinden dat onze kleinste gasten het naar hun zin hebben. 

Wanneer kom jij langs?

Deelnemende hotels

Toon filters