Vrolijk Voorjaar

Vrolijk Voorjaar

Vrolijk Voorjaar bij Valk Verrast

Wanneer de eerste narcissen verschijnen, weet je hoe laat het is… De lente- en zomermaanden komen eraan! En daar worden wij nóg vrolijker van! Het heerlijke seizoen waarin de natuur na de knusse winter weer opbloeit en de temperatuur begint toe te nemen. De últieme seizoenen om het meeste uit uw vrije tijd te halen. 

Vrolijk Voorjaar-arrangementen

Om het voorjaar en de zomer samen met jou te vieren, bieden onze Van der Valk Hotels speciale ‘Vrolijk Voorjaar’ en 'Hoog Zomer' arrangementen aan. Boek een voorjaarsarrangement in een van onze Van der Valk Hotels en geniet optimaal van jouw dagen weg. Maak mooie wandelingen in de natuur, geniet van de velden vol vrolijke kleuren of pak de fiets en probeer een nieuwe fietsroute uit. Veel hotels verhuren (elektrische) fietsen, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen meenemen. Met een ‘Vrolijk Voorjaar’ zit het ontbijt en diner bij uw verblijf inbegrepen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld ook nog eens de culinaire menukaart proeven. Veel Van der Valk hotels stemmen deze speciaal af op de wederkeer van verse groene, seizoensproducten. En geniet u ook zo van bloemen? Bestel dan eens een bos bloemen bij aankomst. Natuurlijk ook leuk als verrassing voor uw partner! 

Voorjaardeals

Naast onze ‘Vrolijke Voorjaar’ arrangementen, bieden wij ook Voorjaarsdeals aan. Deze scherpe aanbiedingen zijn perfect voor de bezige bijtjes, omdat uw ontbijt en overnachting in de prijs zijn begrepen. Zo geniet u van onze comfortabele kamers met uitgebreid ontbijt maar heeft u hierna alle tijd om bijvoorbeeld een stedentrip te maken.

De lente en zomer in uw bol

Het voorjaar en de zomer zijn niet alleen periodes om lekker te genieten van de natuur, maar ook van elkaar. Nu de dagen langer worden, kunt u het meeste uit uw vrije tijd halen. Het voorjaar en de zomer zijn zeer geschikt voor weekendjes weg, mede door het lange paasweekend en pinksterweekend. Bovendien is een weekendje weg natuurlijk het leukste cadeau om uw partner, papa of mama te geven voor Moederdag of Vaderdag! Families kunnen natuurlijk ook nog in de vakantie weg. Speciaal voor overnachtingen met het gezin, bieden de Van der Valk Hotels familiekamers aan. Daarnaast hebben veel hotels een speciale kinderspeelruimte én menukaart voor kinderen, omdat wij het ook belangrijk vinden dat onze kleinste gasten het naar hun zin hebben. 

Wanneer komt u langs?

Deelnemende hotels

Toon filters