Hoog Zomer met de Van der Valk arrangementen

Speciaal om de zomer te vieren biedt Van der Valk een Zomerdeal aan. Met deze deal kunt u voordelig en verzorgd genieten van een paar heerlijke dagen weg. Verblijf in één van onze ruime en comfortabele hotelkamers en geniet ’s ochtends van een luxe uitgebreid ontbijt(buffet). Zo heeft u gedurende de dag genoeg energie om een leuke fiets-, of wandeltocht te maken.  

Naast de Zomerdeal bieden onze hotels ook nog het Hoog Zomer arrangement aan. Met dit arrangement geniet u van een heerlijke overnachting inclusief ontbijt en diner. Geniet van de culinaire keuken van Van der Valk. Het Hoog Zomer arrangement en de Zomerdeal worden aangeboden in de zomermaanden juni, juli en augustus.

Zomerse menukaart

De dagen worden langer en de temperatuur stijgt, waardoor het weer heerlijk vertoeven is op onze terrassen. Geniet van de zomerse bar- en restaurantkaarten tijdens uw verblijf in de zomer. Veel Van der Valk hotels gebruiken streek- en seizoensgebonden producten, zodat u ieder seizoen culinair kunt genieten. In de zomer betekent dit onder andere veel frisse gerechten. Daarnaast bieden veel van onze hotels speciale zomerse dranken aan. Wat dacht u van een heerlijke cocktail of een goed glas wijn? Bij het Hoog Zomer arrangement van Van der valk zit een 3-gangen keuzediner inbegrepen. Zo heeft u zelf de keuze tussen de favoriete gerechten van onze chef-koks.  

Hoog Zomer arrangement naar wens

Heeft u interesse in een Hoog Zomer arrangement? Dan heeft u keuze uit een verblijf van één, twee, drie of zelfs meerdere nachten. Bekijk of uw gewenste datum en verblijfsduur beschikbaar is bij het hotel van uw voorkeur.

Maar waarom wachten tot de zomer? Naast het Hoog Zomer arrangement bieden onze hotels ook voor de drie andere seizoenen een seizoensarrangement aan. Kies bijvoorbeeld voor het Vrolijk Voorjaar, Heerlijke Herfst of Hartje Winter arrangement. Genieten bij Van der Valk kan ieder seizoen!

Deelnemende hotels

Toon filters