Hoog Zomer met de Van der Valk arrangementen

Speciaal om het seizoen te vieren bieden de Van der Valk hotels een zomerdeal aan. Dé perfecte aanleiding voor een weekendje weg in een Van der Valk hotel in eigen land. U begint de volgende dag extra goed met een luxe ontbijt en sluit de dag af met een diner naar keuze. Zo heeft u gedurende de dag genoeg tijd en energie voor een leuke fiets-, of wandeltocht.

Naast een voordelige Van der Valk zomerdeal bieden onze hotels ook het Hoog Zomer arrangement aan. Geniet van een overnachting inclusief ontbijt. In de avond kunt u culinair genieten van een diner naar keuze. Het Hoog Zomer arrangement en de zomerdeal worden aangeboden in de zomermaanden juni, juli en augustus.

Fiets- en wandelroutes

Wanneer u aan het genieten bent van uw zomerdeal bij Van der Valk is het heerlijk om overdag een fiets- of wandeltocht te doen. Veel van onze hotels verhuren (elektrische) fietsen, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen fiets meenemen. Verkent u liever te voet de omgeving? Veel van onze hotels bieden speciale wandelroutes aan. Verken de Nederlandse natuur op uw eigen gemak. Het enige wat u hoeft te doen, is uw wandelschoenen in te pakken!

Zomerse kaart

Nu de dagen langer zijn en de temperatuur aangenamer is, is het heerlijk vertoeven op het terras! Geniet van de zomerse kaart tijdens uw Van der Valk arrangement in de zomer. Veel Van der Valk hotels hebben seizoensgebonden gerechten zodat u ieder seizoen het beste van de natuur kunt proeven. Dat betekent onder andere veel frisse, verse gerechten bereid met lokale producten. Daarnaast bieden veel van onze hotels speciale zomerse dranken aan, wat dacht u van een heerlijke cocktail of een goed glas wijn? Bij de Hoog Zomer arrangementen van Van der Valk hotels zit het keuzediner inbegrepen. Zo heeft u zelf keuze tussen de favoriete gerechten van onze chef-koks.

Zomerdeal naar wens

Heeft u interesse in een Hoog Zomer arrangement? Dan heeft u keuze uit een 3-daags, maar ook 4-daags arrangement. Bekijk of uw gewenste datum beschikbaar is bij het hotel van uw voorkeur.

Naast het Van der Valk arrangement in de zomer, bieden onze hotels ieder seizoen een ander seizoensarrangement aan. Kies bijvoorbeeld voor het Vrolijk Voorjaar, Heerlijke Herfst of Hartje Winter arrangement. Dat wordt elk seizoen genieten bij Van der Valk.

Deelnemende hotels

Toon filters