Home

Hoog Zomer

Hoog Zomer

Hoog Zomer bij Van der Valk!

Speciaal om het seizoen te vieren hebben onze Van der Valk hotels een Hoog Zomer arrangement samengesteld. Dé perfecte reden voor een weekendje weg in Nederland, België of Duitsland. Geniet van een weekendje weg in een van onze Van der Valk hotels. U begint de volgende dag extra goed met een luxe ontbijtbuffet en sluit de dag af met een diner naar keuze. Zo heeft u gedurende de dag genoeg tijd en energie voor een stedentrip of een leuke fiets-, of wandelroute. 

Fiets- en wandelroutes

Veel van onze hotels verhuren scooters en (elektrische) fietsen, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen fiets meenemen. Verkent u liever per voet de omgeving? Veel van onze hotels bieden speciale wandelroutes aan. Verken Nederland haar mooie natuur op uw eigen gemak. Het enige wat u hoeft te doen, is uw wandelschoenen in te pakken! 

Zomerse kaart 

Nu de dagen langer zijn en de temperatuur aangenamer is het heerlijk vertoeven op het terras! Geniet van de zomerse kaart tijdens een zwoele zomeravond. Veel van onze hotels stemmen hun menukaart af op het seizoen. Dat betekent onder andere veel frisse, verse gerechten bereid met lokale producten en veel liefde. Daarnaast bieden veel van onze hotels speciale zomerse dranken aan, wat dacht u van een heerlijke zomer cocktail of een goed glas wijn? Bij de Hoog Zomer arrangementen van Van der Valk hotels zit het keuzediner inbegrepen. U kunt dus zelf kiezen tussen de favorieten van onze chef-koks! 

Een frisse duik

Lopen de temperaturen hoog op en heeft u behoefte aan een plons in het water? Veel van onze hotels beschikken over een zwembad. Dit is niet alleen verfrissend voor u, ook kinderen vermaken zich hier overdag prima. Neem een boek mee en zoek een ligstoel uit bij het zwembad.

Doordat onze hotels ook over een restaurant beschikken, hoeft u de deur niet meer uit voor de lunch. Zo heeft u de hele dag om uit te rusten. Vergeet dus vooral niet om uw badkleding en een goed boek mee te nemen!

Deelnemende hotels

Toon filters