Hoog Zomer bij Valk Verrast

De zon schijnt volop, de dagen zijn langer en de temperatuur loopt op: het is weer zomer! Een ideaal seizoen om er even samen tussen uit te gaan, of het nu gaat om een zomervakantie met het hele gezin of een romantisch uitje met z'n tweeën. Boek alvast ons Hoog Zomer arrangement en haal alles uit dit prachtige seizoen!

Het Hoog Zomer arrangement

Speciaal om de zomer te vieren, bieden onze Van der Valk hotels het Hoog Zomer arrangement aan. Met dit arrangement geniet u van een heerlijke overnachting inclusief ontbijt en diner. Zo kunt u genieten van alle voordelen van de zomer: lange dagen, warme temperaturen en een scala aan buitenactiviteiten. Maak lange wandelingen in de zon, relax op het strand, of stap op de fiets en ontdek nieuwe routes. Veel hotels verhuren (elektrische) fietsen, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen fiets meenemen!

Zomerse menukaart

Na een dag erop uit te zijn geweest is het heerlijk vertoeven op onze terrassen. Geniet van de zomerse bar- en restaurantkaarten tijdens uw verblijf. Veel Van der Valk hotels gebruiken streek- en seizoensgebonden producten, zodat u ieder seizoen culinair kunt genieten. In de zomer betekent dit onder andere veel frisse gerechten. Daarnaast bieden veel van onze hotels zomerse dranken aan. Wat dacht u van een heerlijke cocktail of een goed glas wijn? Het Hoog Zomer arrangement is inclusief ontbijt en diner, zodat u kunt genieten van de favoriete gerechten van onze chef-koks.

Zomerdeals

Naast het Hoog Zomer arrangement, bieden onze hotels ook Zomerdeals aan. Deze scherpe aanbiedingen zijn ideaal voor mensen die er last-minute toch nog even tussen uit willen. Met de Zomerdeal kunt u voordelig en verzorgd genieten van een paar heerlijke dagen weg. Verblijf in één van onze ruime en comfortabele hotelkamers en geniet 's ochtends van een luxe en uitgebreid ontbijt(buffet). Zo heeft u gedurende de dag genoeg energie om een leuke fiets- of wandeltocht te maken.

Geniet van de zomer!

Heeft u interesse in een Hoog Zomer arrangement? Dan heeft u keuze uit een verblijf van één, twee, drie of zelfs meerdere nachten. Bekijk of uw gewenste datum en verblijfsduur beschikbaar is bij het hotel van uw voorkeur. Gaat u liever in een ander seizoen weg? Naast het Hoog Zomer arrangement bieden onze hotels ook voor de drie andere seizoenen een seizoensarrangement aan. Kies bijvoorbeeld voor het Vrolijk Voorjaar, Heerlijke Herfst of Hartje Winter arrangement. Genieten bij Van der Valk kan ieder seizoen.

Deelnemende hotels

Toon filters