Ga heerlijk wandelen en ontdek de omgeving!

Zin om een weekend erop uit te gaan? Ga heerlijk wandelen in de omgeving van een Van der Valk hotel! Combineer dit met een voordelige en luxe overnachting en laat u in de watten leggen. Ontdek de het prachtige Nederland in de frisse lucht. Voordat u op pad gaat kunt u genieten van het uitgebreide en luxe ontbijtbuffet wat Van der Valk biedt. Om vervolgens met frisse moed en vol energie de dag te beginnen met een mooie wandeling! Ook kunt er voor kiezen om na uw ontdekkingstocht door de natuur/stad neer te strijken in onze restaurants. Maar boven alles geniet van het weer, geniet van uw gezelschap en geniet van de omgeving!

Verschillende wandelroutes

Bent u een wandelliefhebber en ontdekt u graag nieuwe gebieden in Nederland en omstreken? U krijgt een heerlijk ontbijt, lunchpakket to go, 3 gangen diner en verschillende wandelroutes om te gaan ontdekken. Wilt u liever uw eigen wandelroutes uitstippelen? Natuurlijk kan dat, zo maakt u ook op een actieve manier kennis met de natuur en loopt u uw ideale wandelroute. 

Nederland is ook een mooi fietsland

Wist u dat er naast wandelen ook prachtige fietsroutes zijn? En houdt u van een uitdaging? Een fietsroute langs de Maas is onder andere een fantastische route van welgeteld 250 kilometer. Zo zou u kunnen beginnen in het meest zuidelijke punt in Eijsden of u begint ergens halverwege langs de Maas en fietst richting Hollands Diep. Het mooie is dat alle Van der Valk hotels een variëteit aan fietsen aanbiedt om ons mooie fietsland eer aan te doen en u de kans biedt om de omgeving "sneller" te ontdekken dan met de benenwagen. 

Kortom verken de omgeving op uw manier, te voet of met de fiets en laat u verwennen bij een Van der Valk hotel in de nabije omgeving. Geniet van het mooie weer en ontdek het prachtige Nederland! 

Deelnemende hotels

Toon filters