Ga heerlijk wandelen deze lente!

Zin om een weekend erop uit te gaan? Ga heerlijk wandelen deze lente! Combineer dit met een voordelige en luxe overnachting bij een Van der Valk hotel en laat u in de watten leggen. Ontdek de mooie lente kleuren in de vroege ochtendzon en zie de krokussen en narcissen uit de grond komen. Voordat u op pad gaat kunt u genieten van het uitgebreide en luxe ontbijtbuffet wat Van der Valk biedt. Om vervolgens met frisse moed en vol energie de dag te beginnen met een mooie wandeling! Ook kunt er voor kiezen om na uw ontdekkingstocht door de natuur/stad neer te strijken op ons heerlijke terras in de middagzon. Maar boven alles geniet van het weer, geniet van uw gezelschap en geniet van de omgeving!

Verschillende wandelroutes

Bent u een wandelliefhebber en ontdekt u graag nieuwe gebieden in Nederland en omstreken? U krijgt een heerlijk ontbijt, lunchpakket to go, 3 gangen diner en verschillende wandelroutes om te gaan ontdekken. Wilt u liever uw eigen wandelroutes uitstippelen? Natuurlijk kan dat, zo maakt u ook op een actieve manier kennis met de natuur en loopt u uw ideale wandelroute. 

Nederland is ook een mooi fietsland

Wist u dat er naast wandelen ook prachtige fietsroutes zijn? En houdt u van een uitdaging? Een fietsroute langs de Maas is onder andere een fantastische route van welgeteld 250 kilometer. Zo zou u kunnen beginnen in het meest zuidelijke punt in Eijsden of u begint ergens halverwege langs de Maas en fietst richting Hollands Diep. Het mooie is dat alle Van der Valk hotels een variëteit aan fietsen aanbiedt om ons mooie fietsland eer aan te doen en u de kans biedt om de omgeving "sneller" te ontdekken dan met de benenwagen. 

Kortom verken de omgeving op uw manier, te voet of met de fiets en laat u verwennen bij een Van der Valk hotel in de nabije omgeving. Geniet van het mooie weer en ontdek het prachtige Nederland! 

 

 

Deelnemende hotels

Toon filters