Stap op de fiets en verken de omgeving!

Optimaal genieten van de lente, zomer, herfst of winter, hoe kan het beter dan met een flinke fietstocht? Combineer het met een comfortabele overnachting bij Van der Valk voor een actieve (mini)vakantie. Na een goede nachtrust en uitgebreid ontbijt bent u klaar om erop uit te trekken, bijvoorbeeld naar een waanzinnig natuurgebied of bruisende stad vol historie, bezienswaardigheden én gezellige terrasjes voor een korte pitstop. U hoeft alleen nog te kiezen voor een prachtige bestemming, wat dacht u van de Veluwe, Betuwe, Twente of Brugse Ommeland? Allemaal uniek maar met één ding gemeen; uren fietsplezier gegarandeerd. Ervaar het seizoen, (her)ontdek de mooiste landschappen en vooral; geniet! 

Fietsarrangement

Zorgeloos op de fiets dit seizoen? Laat u in de watten leggen en kies voor een compleet fietsarrangement bij Van der Valk, bestaande uit een overnachting, heerlijk ontbijt en uitgebreid diner. Dat is nog eens volledig verzorgd op pad! Wist u dat u naast fietsen ook prachtig kunt wandelen in de omgeving van de hotels? Met een verblijf bij Van der Valk ontdekt u altijd de mooiste plekken.

Fietsverhuur

Onze hotels bieden diverse mogelijkheden voor het huren van een (elektrische) fiets, wel zo gemakkelijk! Informeer bij het hotel naar het aanbod en reserveer gelijk een fiets voor uw verblijf. Bij de receptie liggen de mooiste fietsroutes klaar zodat u de omgeving direct kunt gaan verkennen. Stapt u ook op de fiets dit seizoen?

Deelnemende hotels

Toon filters