Home

Fietsen

Fietsen

Geniet deze zomer van de mooiste fietstochten!

Bent u deze zomer op zoek naar een actief uitstapje inclusief overnachting? Ontdek dan de mooiste fietsroutes tijdens uw verblijf in een Van der Valk hotel. Fiets door de prachtige omgeving van het hotel en ontdek al het moois dat uw eigen land te bieden heeft. In 2019 stonden de steden Utrecht en Antwerpen in de top 5 voor de beste fietssteden van de wereld maar in België en Nederland vindt u talloze bijzondere fietsroutes. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fietsroute door de Veluwe, Betuwe, Twente, Ardennen of Brugse Ommeland? Tijdens uw fietstocht komt u monumentale panden, historische bezienswaardigheden en prachtige landschappen tegen. Welke regio wilt u deze zomer gaan ontdekken?

Fietsarrangement

Laat u tijdens uw actieve uitstap met overnachting volledig in de watten leggen en boek een arrangement bij Van der Valk. Kies bijvoorbeeld voor een fietsarrangement. Dit bestaat uit een overnachting inclusief een heerlijk ontbijt en een uitgebreid diner. Zo geniet u van een volledig verzorgd verblijf en kunt u zonder zorgen op de fiets stappen.

Fietsverhuur

Wilt u niet uw eigen fiets meenemen en er een huren bij het hotel? Informeer dan bij het hotel naar de mogelijkheden om een fiets voor uw verblijf te reserveren. Bij de receptie van het hotel kunt u ook vragen om verschillende fietsroutes in de omgeving. Zo mist u niets tijdens uw fiets uitstapje.

Deelnemende hotels

Toon filters