Fietsen

Fietsen

Geniet deze herfst van de mooiste fietstochten!

Bent u deze lente op zoek naar een actief uitstapje inclusief overnachting? Ontdek dan de mooiste fietsroutes tijdens uw verblijf in een Van der Valk hotel. Fiets door de prachtige omgeving van het hotel en ontdek al het moois dat uw eigen land te bieden heeft. In 2020 is Veenendaal uitgeroepen tot fietsstad van het jaar! In Nederland en Belgie heeft u diverse mogelijkheden om de mooiste plekken te ontdekken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fietsroute door de Veluwe, Betuwe, Twente, Ardennen of Brugse Ommeland? Tijdens uw fietstocht komt u monumentale panden, historische bezienswaardigheden en prachtige landschappen tegen. Welke regio wilt u deze herfst gaan ontdekken?

Fietsarrangement

Laat u tijdens uw actieve uitstap met overnachting volledig in de watten leggen en boek een arrangement bij Van der Valk. Kies bijvoorbeeld voor een fietsarrangement. Dit bestaat uit een overnachting inclusief een heerlijk ontbijt en een uitgebreid diner. Zo geniet u van een volledig verzorgd verblijf en kunt u zonder zorgen op de fiets stappen. Wist u dat u naast fietsen ook prachtig kunt wandelen in de omgeving van de hotels? Met een verblijf bij Van der Valk ontdekt u de mooiste plekken!

Fietsverhuur

Wilt u niet uw eigen fiets meenemen en er een huren bij het hotel? Informeer dan bij het hotel naar de mogelijkheden om een fiets voor uw verblijf te reserveren. Bij de receptie van het hotel kunt u ook vragen om verschillende fietsroutes in de omgeving. Zo mist u niets tijdens uw fiets uitstapje.

Deelnemende hotels

Toon filters