Nachtje weg met vriendinnen

Boek een nachtje weg met vriendinnnen in één van de Van der Valk hotels en maak er samen een bijzonder uitje van! Gezellig samen winkelen, uiteten gaan of lekker ontspannen in het hotel. Veel hotels beschikken over een wellness met beautysalon. Kom heerlijk tot rust in de wellness en geniet hier van een welverdiende massage. Om teleurstelling tijdens uw verblijf te voorkomen, raden we u aan om de behandelingen van tevoren te reserveren. De mogelijkheden en actuele prijzen kunt u terugvinden op de website van het desbetreffende hotel. 

Zullen we een nachtje weg, vriendin?

Hoe leuk is het als deze vraag aan u gesteld wordt en hoe leuk is het om er samen op uit te gaan! Is een vriendin binnenkort jarig en weet u niet wat u haar cadeau kunt geven? Denk dan aan het geven van een nachtje weg, een belevenis die nog jaren bij zal blijven. Ga een nachtje weg met een vriendin in Nederland of in het buitenland. Misschien gaat een vriendin wel binnenkort trouwen, maak het vrijgezellenfeest dan extra bijzonder door met alle vriendinnen een nachtje weg te gaan bij Van der Valk.

Eindeloos shoppen tijdens een nachtje weg met vriendinnen

In bijna elke grote stad in Nederland bevindt zich wel een Van der Valk Hotel. Hierdoor is er altijd wel een bestemming welke nog op uw verlanglijstje staat. In welke stad zijn jullie nog niet geweest? Of welke stad is zo goed bevallen en willen jullie nogmaals bezoeken? Of het nou Amsterdam is of Antwerpen, er is genoeg keuze bij Van der Valk!

Nachtje weg met vriendinnen in Nederland

Geniet van een nachtje weg met vriendinnen in Nederland. Doe een fietstocht door de Utrechtse Heuvelrug, verken Waddeneiland Texel of ga shoppen in de binnenstad van Groningen. Bekijk de mogelijkheden en profiteer van de acties.

Genoeg mogelijkheden als het nachtje weg nog niet zeker is

Ben je nog niet zeker van de aankomstdatum? Of leg je liever nog niets vast? Tijdens het boeken is het in de meeste gevallen mogelijk om pas tijdens het inchecken in het hotel te betalen en kosteloos te annuleren tot de dag van aankomst. Bekijk hiervoor de annuleringsvoorwaarden in de bookingtool van uw geselecteerde kamerprijs. Hierdoor bent u zeker van een kamer, maar zit u er niet direct aan vast.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een Van der Valk Giftcard cadeau te doen, waardoor u op een later moment samen een nachtje weg kan boeken. De Valk Giftcard kan ook gebruikt worden voor een restaurantbezoek, als u liever culinair wilt eten. Ontsnap uit de dagelijkse sleur en ga een nachtje weg met vriendinnen bij Van der Valk!

Deelnemende hotels

Toon filters