Heerlijk nachtje weg met ontbijt

Bent u op zoek naar een nachtje weg met ontbijt? Bij Van der Valk vindt u verschillende aanbiedingen voor een voordelig nachtje weg inclusief ontbijt. Zo start u de dag goed met een uitgebreid ontbijt om vervolgens op pad te gaan en de omgeving van het hotel te verkennen.

Live Cooking ontbijtbuffet

Na een goede nachtrust in een van de luxe hotelkamers bij Van der Valk, kunt u aanschuiven bij het Live Cooking ontbijtbuffet. Hier staan de heerlijkste gerechten voor u klaar en kan er à la minute iets voor u worden klaargemaakt. Wat dacht u van versgebakken roerei of een pannenkoek? Maar er staan ook verse croissants, broodjes en een ruime selectie aan belegsoorten. Bent u een lichte eter? Dan kunt u uit een van de yoghurtsoorten met fruit en ontbijtgranen kiezen. U vindt ook voor verschillende allergieën producten op het buffet zoals glutenvrije producten. Kunt u niet kiezen? Dan kunt u van alles een beetje proeven.

Arrangementen en aanbiedingen

Bij Van der Valk vindt u verschillende arrangementen en deals voor een fijne paar nachtjes weg. Dit vindt u vaak in combinatie met een heerlijk ontbijt en/of een culinair diner. Met een arrangement geniet u van een meerdaags en compleet verzorgd verblijf. Zo kunt u de ene dag de omgeving van het hotel ontdekken en de andere dag de luxe faciliteiten van het hotel. Bent u op zoek naar net iets meer luxe? Dan worden er ook arrangementen aangeboden met een suite. Wilt u in de ochtend lekker blijven liggen in uw luxe suite? Geniet dan van uw nachtje weg met ontbijt op de kamer. Bij de meeste Van der Valk hotels kunt u gebruik maken van roomservice. Op uw hotelkamer of suite vindt u een selectie van gerechten en dranken die u op de kamer kunt laten bezorgen tegen een kleine meerprijs. Zo hoeft u de kamer niet te verlaten en ervaart u ultieme luxe.

Deelnemende hotels

Toon filters