Veluwe

Het Nationaal Park De Hoge Veluwe bestaat uit maar liefst 5.500 hectare grasvlakten, heidevelden, bos en stuifzandgebieden, dit wordt ook wel de groene schatkist van de Veluwe genoemd. De perfecte plek om een nachtje weg op de Veluwe te boeken: Verblijf bij een Van der Valk Hotel en ontdek snel waarom dit gebied zicht leent voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers.

Nachtje weg Veluwe

Om de schatkist van de Veluwe volledig te ontdekken is een nachtje weg boeken ideaal, althans als u graag de omgeving wilt verkennen. Door de unieke ligging van de Van der Valk Hotels in de nabije omgeving van de Veluwe zijn er genoeg locaties waar u naar toekan om een nachtje weg te zijn. Zo bevindt Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel zich in het midden van de natuur. Of houdt u meer van de stad? Boek dan een overnachting bij Van der Valk Nijmegen-Lent en ontdek deze leuke winkelstad!

Fietsen op de Hoge Veluwe

Een overnachting op de Veluwe is niet compleet zonder de omgeving te verkennen per fiets, deze kunt u huren bij het Van der Valk Hotel. Op deze manier kunt u sportief de dag beginnen, uiteraard na het nuttigen van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Eenmaal aangekomen op de Hoge Veluwe zult u opvallen dat er verschillende hoogteverschillen zijn voor het sportievere fietswerk. Via de knooppunten kunt u prachtige routes uitstippelen, zelfs richting Nijmegen (dit is maar 30 minuten fietsen).

Liever wandelen op de Hoge Veluwe

De Veluwe kent schitterende gebieden waar u lekker kunt wandelen, dus trek uw wandelschoenen aan en neem uw gezelschap en/of hond mee! Er zijn prachtige wandeltochten, u kunt diverse routes wandelen door de natuur die u langs heidevelden en bossen leiden. Zo is er het zogenaamde Landschappenpad waarmee u langs hoogtepunten wandelt zoals het Kröller-Muller museum en het Pampelse Zand.

In de omgeving van de Hoge Veluwe

Het Nationaal Park De Hoge Veluwe staat bekend om haar wild en biodiversiteit, maar daarnaast zijn er ook andere parels te ontdekken zoals cultureel erfgoed Kroondomein Het Loo, het Kröller Muller Museum en de Veluwezoom-Posbank. Boek nu uw nachtje weg bij een Van der Valk Hotel en ontdek het allemaal!

 

Deelnemende hotels

Toon filters