Nachtje weg in Nederland

Een heerlijk verblijf in de buurt? Ga een nachtje weg in Nederland en geniet van de Hollandse sfeer. Wandel over de dijken, bezoek de mooiste tulpenvelden of bekijk de molens in het Hollandse landschap. Geniet van het traditionele eten en proef de Hollandse kaas, stroopwafels, poffertjes, bitterballen en lokale speciaal biertjes. Een nachtje weg in Nederland biedt voor ieder wat wils.

Bezoek verschillende steden

Bezoek tijdens een nachtje weg in Nederland de hoofdstad Amsterdam. Amsterdam staat bekend om zijn vele musea, grote pleinen en mooie parken. Breng een bezoek aan het Anne Frank Huis, ga naar het Museumplein of maak een wandeling door het Vondelpark. Liever het noorden van Nederland verkennen? Ga dan naar de stad Groningen en beklim de 100 meter hoge Martinitoren op de Grote Markt. De Martinitoren staat bekend als één van de beste klokkengroepen van Europa en geeft een uitzicht over heel Groningen. Naast het mooie uitzicht is Groningen met zijn gezellige binnenstad, de ideale bestemming om een dagje te gaan shoppen. 

Verdiep u in de historie

Nederland staat bekend om zijn wereldberoemde schilders. Bezoek tijdens het nachtje weg in Nederland de diverse musea en bekijk de werken van Vermeer, Rembrandt, Van Gogh en Hals. Of ga terug naar het jaar van de watersnoodramp en bekijk de Afsluitdijk en de Deltawerken tijdens een nachtje weg. Liever een historische stad verkennen? Bezoek dan Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Nijmegen is ontstaan rond het jaar 100 na Christus. Nijmegen was één van de belangrijkste uitvalsbasissen voor het Romeinse leger door de gunstige ligging in het land. Breng dus vooral een bezoek aan Nijmegen en bekijk de Hunnerberg, het Trajanusplein en Museum het Valkhof.

Kom overnachten bij Van der Valk

Kom tijdens het nachtje weg overnachten bij Van der Valk. Met onze hotels verdeeld door heel Nederland is er altijd wel een hotel die bij uw bestemming past. Geniet van de diverse faciliteiten en kom tot rust in de luxe kamers. Maak naast uw overnachting gebruik van het zwembad, de fitness, de wellness faciliteiten en onze uitstekende roomservice. Van der Valk is de ideale uitvalsbasis voor een nachtje weg in Nederland. Bezoek één van de bovenstaande steden of kies voor een ander Van der Valk Hotel in Nederland.

Kijk nu welk hotel het beste bij u past!