Hotelkamer met privé sauna | Van der Valk

Op zoek naar een privé sauna met overnachting voor een paar dagen ontspanning of om uw geliefde te verrassen? Bij Van der Valk kunt u in alle luxe genieten van een fijne hotelkamer met sauna. Gun uw partner en uzelf een overnachting vol ontspanning en luxe. Ook leuk en origineel om cadeau te doen voor elke gelegenheid.

Privé sauna met overnachting

Heeft u drukke dagen achter de rug en bent u toe aan rust? Ga er een nachtje tussenuit en boek snel een hotelkamer met sauna. Met een privé sauna hoeft u niet van de kamer af, zo kunt u zich even terugtrekken en optimaal tot rust komen en genieten van uw kamer met luxe faciliteiten. Geniet na uw saunabezoek van een heerlijk diner en word de volgende dag weer volledig uitgerust wakker in een king-size bed van zeer goede kwaliteit.

Hotel met privé sauna

Bij Van der Valk hebben we ook diverse luxe suites met privé sauna beschikbaar. Volledig voorzien van luxe faciliteiten. Dit vindt u niet alleen in de kamers, maar in diverse hotels kunt u ook genieten van luxe faciliteiten waaronder een uitgebreide wellness met ruimtes met een privé sauna voor als u voor de ultieme ontspanning wilt gaan.

U kunt natuurlijk ook alleen een fijne hotelkamer met sauna boeken. Bestel daarna een ontbijt op bed of maak gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet. De invulling is volledig aan u. Na afloop van uw nachtje weg met sauna kunt u de week weer uitgerust en ontspannen tegemoet gaan.

Hotelkamer met sauna als origineel cadeau

Een nachtje weg met sauna is een ideaal cadeau voor als u de gelukkige graag compleet wilt verrassen met een feestelijk cadeau wat ze niet zien aankomen. Of het nu gaat om een huwelijk, jubileum, Valentijn of voor een verjaardag, een privé sauna met overnachting is een toepasselijk cadeau voor iedere feestelijke gelegenheid.

U kunt zelfs het jaar feestelijk afsluiten in een suite met een privé sauna. Boek voor de ultieme beleving een kamer met oud & nieuw en ga swingend én ontspannen het nieuwe jaar in of geef dit cadeau. Met het uitgebreide aanbod in arrangementen en mogelijkheden vult u het cadeau volledig naar uw wens in. Bent u er nog niet helemaal uit welk arrangement u moet boeken of welke locatie? Dan kunt u eventueel ook een Van der Valk giftcard cadeau geven zodat de ontvanger zelf een leuke Van der Valk met sauna kan uitkiezen.

Deelnemende hotels

Toon filters