Hotelkamer met privé sauna | Van der Valk

Op zoek naar een nachtje weg met sauna? Bij Van der Valk kunt u in alle luxe verblijven en genieten van een privé sauna op de kamer. Niet voor uzelf op zoek? Een hotelkamer met sauna is ook ideaal als origineel cadeau en is toepasselijk voor iedere gelegenheid. 

Hotelkamer met privé sauna

Heeft u drukke dagen achter de rug en bent u er echt even aan toe om samen tot rust te komen? Boek dan snel een nachtje weg inclusief prive sauna met overnachting. U hoeft niet van de kamer af voor de sauna, u heeft namelijk uw eigen privé sauna in uw hotelkamer! U kunt zich even terugtrekken en volledig tot rust komen in uw suite dat voorzien is van alle faciliteiten. Zodra u uit de sauna stapt kunt u genieten van een heerlijk diner in uw kamer of in het restaurant. Word de volgende ochtend volledig uitgerust wakker in een comfortabel king-size bed van zeer goede kwaliteit. Bestel uw ontbijt op bed of maak gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet. De invulling is volledig aan u. Na afloop van een prive sauna met overnachting kunt u de week weer uitgerust en ontspannen tegemoet gaan.

Hotelkamer met sauna als origineel cadeau

Wat dacht u van een prive sauna met overnachting als cadeau? Dit is een ideaal voor als u de gelukkige graag compleet wilt verrassen met een feestelijk cadeau wat ze niet zien aankomen. Of het nu gaat om een huwelijk, trouwdag jubileum, Valentijn, de feestdagen of voor een verjaardag, een overnachting met privé sauna is een toepasselijk cadeau voor iedere feestelijke gelegenheid. Met het uitgebreide aanbod in arrangementen en mogelijkheden vult u het cadeau volledig naar uw wens in. Bent u er nog niet helemaal uit welk arrangement u moet boeken of welke locatie? Dan kunt u eventueel ook een Van der Valk giftcard cadeau geven.

Bekijk hier alle hotels met kamers met privé sauna