Nachtje weg met dochter of zoon bij Van der Valk

Wilt u graag samen met uw zoon of dochter een uitstapje doen? Wat dacht u dan van een nachtje weg met uw dochter of zoon bij Van der Valk? Ga gezellig samen winkelen, uit eten of geniet van een heerlijke wellnessdag en maak er samen een bijzonder uitje van. Om uw verblijf compleet te maken, nodigen wij u van harte uit in het restaurant. Hier kunt u genieten een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch of een culinair diner. Verschillende hotels beschikken ook over een hotelbar waar u een dag vol activiteiten en gezelligheid kunt afsluiten onder het genot van een hapje en een drankje.

Hotels en omgeving

Heeft u de behoefte om nieuwe steden te leren kennen? Boek een nachtje weg met uw dochter of zoon bij Van der Valk in een stad waar u nog niet eerder bent geweest. In vrijwel elke grote stad in of nabij Nederland bevindt zich een Van der Valk hotel. Ontdek de omgeving, ga lekker shoppen of wandel door de prachtige natuur. De Van der Valk hotels zijn centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken.

Cadeau overnachting

Is uw dochter of zoon binnenkort jarig en weet u niet wat u cadeau moet geven? Hoe leuk is het dan om er samen op uit te gaan en mooie herinneringen te maken? Door middel van een nachtje weg met uw dochter of zoon heeft u de mogelijkheid om herinneringen te maken die u nog jaren bij zal blijven.

Familiekamers

Wilt u toch liever met het hele gezin een weekendje weg? Van der Valk heeft een ruim aanbod aan familie-uitjes met overnachting. De hotels beschikken over familiekamers of slaapkamers met een ‘connecting door’, zodat u altijd een oogje in het zeil kunt houden. Daarnaast zijn er rondom de hotels verschillende attractieparken, dierentuinen en musea te vinden. Kortom, er is voor ieder gezin een passende activiteit in de buurt.

Deelnemende hotels

Toon filters