Noordoost-Brabant en Meierij

Noordoost-Brabant en Meierij

Fietsen in Noordoost-Brabant en Meierij

Noordoost-Brabant kent honderden prachtige fietsroutes van in totaal 900 kilometer. Daar zit voor elke fietser wat wils bij. Ontdek de bossen, de polders en heiden. Fiets over het glooiende zandgronden en het populierenlandschap van de Meierij.

Heerlijkheden en Brobbelbies

In Noordoost-Brabant maak je prachtige fietstochten door bossen, langs vennen en slingerde beekjes. De natuur is in dit gebied overweldigend en bijzonder gevarieerd. Maak gebruik van het fietsknooppuntennetwerk en maak tochten tot wel 500 km in de Meierij en 900 km in Noordoost-Brabant. Je kunt ook kiezen voor themaroutes met vindingrijke namen zoals de Brabantse Heerlijkheden, Brobbelbiesroute en Mystiek Brabant.

Klompen en lanen

Stap eens af in de vestingstadjes Grave, Megen, en Ravenstein met middeleeuwse monumentale gebouwen. Fiets door het beroemde De Meierij met imposante rijen populieren langs de kenmerkende paden en lanen. De populieren speelden een belangrijke rol in de klompenmakerij van de regio. Daarvan zie je nog volop sporen, onder andere in Liempde.

Ook een fietstocht maken door Noordoost-Brabant en Meierij? Maak het uitje compleet met een overnachting in een van onze hotels of maak gebruik van het onderstaande aanbod.

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Fietstochten nabij Noordoost-Brabant en Meierij