Noord-Limburg

Noord-Limburg

Fietsen in Noord-Limburg

Noord-Limburg is een ideaal fietsgebied. In tegenstelling tot Zuid-Limburg heeft Noord-Limburg geen heuvels terwijl het uitzicht vrijwel even fraai is. Als je door het gebied fietst kom je langs de bijzondere kapelletjes en fraaie mozaïekpleinen van gezellige dorpjes.

Authentieke dorpjes

Het vlakke landschap van Noord-Limburg heeft vele bossen, maasduinen, heide, akkers en stuwwallen. Maak gebruik van bestaande fietsroutes die je voeren langs authentieke dorpjes, de Maas, het Pieterpad, de Peel en Maasduinen. Met de knooppuntroutes kun je zelf een prachtige fietstocht samenstellen. Je kunt dan ongerepte natuurgebieden bezoeken, onder andere in een van de vele nationale parken.

Cultureel en culinair

Noord-Limburg is het gebied van de Mookerheide, de Maas en de nationale parken de Maasduinen en de Groote Peel. In deze streek ontdek je de mooiste natuurplekjes en landschappen. Vooral op de fiets kom je ogen tekort en krijg je volop gelegenheid om af te stappen. Voor culturele en culinaire ontdekkingen. Fiets bijvoorbeeld eens de Champignonroute of maak eens een Aspergetocht.

Ook een fietstocht maken door Noord-Limburg? Maak het uitje compleet met een overnachting in een van onze hotels of maak gebruik van het onderstaande aanbod.

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Fietstochten nabij Noord-Limburg