Fietstochten

Mecklenburg-Voor-Pommeren

Mecklenburg-Voor-Pommeren

Fietsen door Mecklenburg-Voor-Pommeren

Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 43% van de Duitse fietsvakantiegangers voor Mecklenburg-Voor-Pommeren kiest. Daarmee is het een van de populairste fietsgebieden dat Duitsland kent. Niet voor niets. Het gebied bevindt zich in het prachtige noorden van Duitsland met een veelzijdig landschap en kent een gematigd zeeklimaat, waardoor het nooit snel te koud of te warm zal zijn om een fietstocht te ondernemen.

Natuurrijk gebied

Het gebied, dat grenst aan de zee, kent een groot aantal grote en kleine meren, dichte wouden op zandgrond, pittoreske hanzesteden, zoals Wismar en Röstock, mooie kleine stadjes en dorpen en een ideale mengeling van natuurreservaten. Het hier aangelegde fietsnetwerk kent een uitstekende conditie en is goed bewegwijzerd. Fietsen door deze omgeving, zorgt voor een onvergetelijke belevenis.

Schwerin en Röstock

Een bezoek aan Schwerin  en/of Röstock is zeker de moeite waard. Rond en tussen deze steden zijn diverse mooie fietsroutes te vinden. Verplaats je op je gemak op de fiets door de stad, bezoek de culturele en/of toeristische attracties die de stad je te bieden heeft of strijk neer op een terras.

Ben je van plan een fietstocht door Mecklenburg-Voor-Pommeren te maken? Combineer dit dan met een overnachting in een van de Van der Valk hotels of bekijk het aanbod onderaan deze pagina.

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Fietstochten nabij Mecklenburg-Voor-Pommeren