Fietstochten

Brandenburg

Brandenburg

Ontdek Brandenburg

Brandenburg is vanwege zijn afwisselende karakter een van de populairste fietsgebieden van Duitsland. Dit gebied, dat de stad Berlijn omringt, biedt talloze fietsroutes, die je leiden door de mooiste natuurgebieden of langs allerlei culturele hoogtepunten. Hier vind je zowel vlakke wegen als heuvelachtige parcours.

Fietsen langs het water

Fiets door de ongerepte natuur langs de Spree, Oder, Neiße en Elbe en de 3000 meren die dit gebied telt. Stop voor een heerlijke plcknick of neem een duik in het water. Zo vind je hier bijvoorbeeld de Oder-Neiße-, de Havel- en de Elbe fietsroute.

Cultureel fietsgenot

Daarnaast vind je allerlei fietsroutes die je langs de vele culturele attracties leiden die dit gebied telt. Bewonder de paleizen en tuinen van Frederik de Grote in Potsdam of Rheinsberg of bezoek de Brandenburger Thor.  Aanraders op dit gebied zijn de 'Märkische Schlössertour', de Bisschopsroute en de Fürst-Pückler-fietsroute.

Ook een fietstocht door Brandenburg maken? Combineer dan uw bezoek met een overnachting in een van onze hotels of bekijk het aanbod onderaan deze pagina.

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Fietstochten nabij Brandenburg