Midden- en west-Brabant

Midden- en west-Brabant

Fietsen in midden- en west-Brabant

Ontdek dit prachtige deel van Brabant op de fiets. Maak tochten door de Loonse en Drunense Duinen, Oisterwijkse bossen en vennen en door het waterrijke landschap van de Biesbosch. Onderweg krijg je volop gelegenheid om cultuur te proeven van steden zoals de markiezenstad Bergen op Zoom, het bourgondische Breda of het bruisende Tilburg.

Natuurgebieden

Via fietsknooppuntenroutes kun je zelf schitterende fietstochten samenstellen. Maak bijvoorbeeld tochten door de Wijde Biesbosch, Landgoed den Utrecht, Drunense Duinen en De baronie van Breda. Dit is maar een kleine greep uit de schitterende natuurgebieden welke een grote variatie aan landschappen en natuurpracht bieden.

Brabantse gezelligheid

Naast de schitterende en veelzijdige natuur, kent het gebied ook interessante stedelijke gebieden. De evenementenstad Tilburg, het gezellige Breda en ‘markiezenstad’ Bergen op Zoom met historische binnenstad en monumentale panden, zijn zeker een bezoek waard. Tijdens je tochten door het afwisselende landschap zul je ervaren wat de spreekwoordelijke ‘Brabantse gezelligheid’ inhoudt!

Ook een fietstocht maken door Midden- en West-Brabant? Maak het uitje compleet met een overnachting in een van onze hotels of maak gebruik van het onderstaande aanbod.

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Fietstochten nabij Midden- & West-Brabant