Ontdek onze verrassende acties

Een fantastisch verblijf bij Van der Valk

Bij Van der Valk kunt u tijdens de kerstvakantie genieten van een compleet verzorgd arrangement. Kom helemaal tot rust en geniet van prachtige omgeving tijdens dit gezellige seizoen. Met het Hartje Winter arrangement verblijft u in een comfortabele hotelkamer en maakt u gebruik van een uitgebreid ontbijt en overheerlijk gerechten tijdens een diner in het restaurant. 

Komt u samen genieten tijdens de kerstvakantie bij Van der Valk? Dan is een 3=2 verblijf perfect! Hier geniet u van 3 nachten en verblijft u voor de prijs van 2! Met deze aanbieding kunt u diverse leuke dingen doen tijdens de vakantie. Warm bijvoorbeeld op in de wellness van het hotel of ontdek de omgeving rondom de hotels. Komt u een 3=2 mini vakantie vieren bij Van der Valk deze winter?

Wilt u graag zelf een kerstdiner klaarmaken met de smaken van Van der Valk? Bestel dan het 5-gangen kerstmenu-box, deze box wordt door heel Nederland thuisbezorgd. Wilt u liever een volledig verzorgde kerstbox afhalen of laten bezorgen door Valk Thuis? Dan is dat zeker mogelijk!