Ontdek onze verrassende acties

Een fantastisch verblijf bij Van der Valk

Bij Van der Valk kunt u tijdens de kerstvakantie genieten van een compleet verzorgd arrangement. Kom helemaal tot rust en geniet van prachtige omgeving tijdens dit gezellige seizoen. Met het Hartje Winter arrangement verblijft u in een comfortabele hotelkamer en maakt u gebruik van een uitgebreid ontbijt en overheerlijk gerechten tijdens een diner in het restaurant. 

Komt u samen genieten tijdens de kerstvakantie bij Van der Valk? Dan is een 3=2 verblijf perfect! Hier geniet u van 3 nachten en verblijft u voor de prijs van 2! Met deze aanbieding kunt u diverse leuke dingen doen tijdens de vakantie. Warm bijvoorbeeld op in de wellness van het hotel of ontdek de omgeving rondom de hotels. Komt u een 3=2 mini vakantie vieren bij Van der Valk deze winter?

Wilt u graag zelf een kerstdiner klaarmaken met de smaken van Vander Valk? Bestel dan het 5-gangen kerstmenu-box. Deze box wordt door heel Nederland thuisbezorgd door Valk culinair.
Wilt u liever een volledig verzorgde kerstbox afhalen of laten bezorgen door Valk Thuis? Dan is dat zeker mogelijk! Kortom, genoeg gezellige opties om het kerstgevoel van Van der Valk thuis te ervaren.