Ontdek onze verrassende acties

Een fantastisch verblijf bij Van der Valk

Kerstaanbod

Arrangementen

Een arrangement tijdens Kerstmis is bij Van der Valk een verwennerij. De speciaal samengestelde kerstarrangementen bevatten veelal een overnachting met een luxe diner of een chique brunch. U heeft de keuze uit verschillende hotelkamers & suites zodat er altijd wel een optie is die bij uw wensen aansluit.

Vanaf
€ 59,00
Per Persoon per nacht

Kerstaanbod

Brunch

Kerst is hét moment om samen te zijn met familie en vrienden, en wat is er nu gezelliger dan dat te doen tijdens een uitgebreide Kerstbrunch bij Van der Valk? Onze hotels hebben alles in huis om jullie te verwennen met een smakelijke variatie aan gerechten, zodat er voor iedereen iets lekkers is.

Vanaf
€ 42,50
Per Persoon

Kerstaanbod

Ontbijt of lunch

Begin eerste of tweede kerstdag dit jaar goed bij uw favoriete Van der Valk restaurant. Het kerstontbijt of de kerstlunch is de ideale manier om gezamenlijk te genieten van heerlijke gerechten, omringd door een sfeervolle kerstambiance.

Vanaf
€ 25,00
Per Persoon

Kerstaanbod

Dinerbuffet

Bij Live Cooking worden uw favoriete gerechten vers bereid, waar u bijstaat. Er zijn erg diverse gerechten waar u uit kunt kiezen. Heerlijke warme of koude voorgerechten, vis, vlees of vegetarische hoofdgerechten tot aan zoete en hartige desserts.

Vanaf
€ 54,50
Per Persoon

De chef-koks bij Van der Valk hebben voor u een speciaal à la carte kerstmenu samengesteld. Geniet in romantische setting van een 3-,4-,5- of zelfs 6-gangen kerstdiner. Bestel uw favoriete gerechten à la carte en laat u verwennen.