Kerstdiner à la carte

Kerstdiner à la carte

Kerstdiner à la carte bij Van der Valk

Bent u al plannen aan het maken voor de gezelige decembermaand? Kijkt u al uit naar de feestdagen en de bijzondere en knusse sfeer? Vrienden en familie komen samen en genieten van elkaars gezelschap. Goed eten en sterke verhalen spelen een grote rol tijdens de kerst. Vinden jullie het gezellig om lekker met iedereen uiteten te gaan? Denk dan eens na over een kerstdiner bij Van der Valk. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd en je wordt de hele avond in de culinaire watten gelegd. 

À la carte

De chef-koks van ieder hotel stellen voor kerst een speciale menukaart op. Hierdoor is het aanbod aan kerstmenu’s bij de Van der Valk hotels zeer divers. De à la carte diners variëren al tussen de 3- en 6-gangen. Geniet van verschillende gerechten in een feestelijke omgeving. Even niet zelf in de keuken staan, maar uzelf heerlijk laten verwennen door het team van koks en chef-koks. Tijdens Kerstmis mag u namelijk best even tot rust komen. Zo kunt u alle tijd aan uw familie besteden. Zijn er familieleden met allergieën of special eetwensen? Dan kunt u dit bij het reserveren doorgeven en houden onze chefs daar rekening mee. 

Kinderen

Kinderen zijn van harte welkom tijdens de kerst. Zo bieden een aantal hotels ook kindermenu’s. Veel hotels hebben zelfs extra animatie, zodat de kinderen hun eigen gang kunnen gaan terwijl u rustig geniet van het diner. Op deze manier heeft iedereen het naar zijn zin! Hebben jullie geen zin om nog naar huis te rijden en willen jullie blijven slapen na het à la carte kerstdiner? Bekijk dan de kerstarrangementen van de hotels met een familiekamer.

Extra's

Behalve à la carte kerstdiners, biedt Van der Valk ook andere opties voor de kerst. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om te komen genieten van een heerlijk kerstontbijt of kerstbrunch. Wilt u kerst graag bij Van der Valk vieren? Bekijk hier dan het totale kerstaanbod voor een heerlijke kerst!

Deelnemende hotels

Toon filters