Geniet van het kerstontbijt of -lunch bij Van der Valk

Begin eerste en tweede kerstdag dit jaar goed met een uitgebreid kerstontbijt- of lunch bij jullie favoriete Van der Valk restaurant. Dé ideale manier om met de hele familie bij elkaar te komen in een gezellige kerstsfeer. U wordt bijvoorbeeld verwelkomd met een feestelijk glaasje bubbels waarna u kunt genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Het ontbijtbuffet bestaat al uit: 

  • Diverse warme- en koude gerechten
  • Eieren bereid zoals u het wilt
  • Een groot assortiment aan luxe vleeswaren, vis- en vegetarische belegsoorten
  • Verschillende soorten vers brood
  • Verse sappen
  • Diverse koffie-en theesoorten

Het leukste kerstontbijt met de hele familie

Vieren jullie kerst met de hele familie inclusief jonge kinderen? Dan kunnen de kinderen met hun leeftijdsgenootjes spelen in de kinderspeelhoek. Zo hoeven zij niet te lang aan tafel te zitten én hebben zij de leukste tijd dankzij de kinderanimatie. De leukste manier voor de hele familie om kerst te vieren! Daarnaast biedt het buffet speciale kindergerechten zodat ook onze jongste gasten hun lekkerste ontbijt- of lunch kunnen samenstellen. 

Een schitterend en uitgebreide Kerstmis?

Onze Van der Valk hotels bieden diverse feestelijke activiteiten en arrangementen aan rondom de kerstdagen. Van uitgebreide kerstbrunches tot aan compleet verzorgde kerstarrangementen. Willen jullie dit jaar Kerstmis extra feestelijk vieren? Combineer het dan met een paar dagen lekker weg. Geniet van de tijd met elkaar én het diverse aanbod van onze hotels. Vieren jullie kerst dit jaar in de natuur, in de stad of in het buitenland? Geniet van een onbezorgde kerst en laat u heerlijk in de watten leggen door uw favoriete Van der Valk hotel. 

Het hele jaar door culinair genieten!

Heeft u al plannen voor overdag op eerste en tweede kerstdag maar bent u wel benieuwd naar het actuele culinaire aanbod buiten kerst om? Onze hotels bieden het hele jaar door leuke acties en events aan waar culinair genieten centraal staat. Bent u benieuwd geworden? Bekijk dan de culinaire acties en events van onze Van der Valk hotels. 

Deelnemende hotels

Toon filters