Kerstbuffet bij Van der Valk

Voor veel families is Kerst de leukste tijd van het jaar. De hele familie komt samen en de avond draait om gezelligheid, lekker eten en tijd doorbrengen met elkaar. Woont uw familie verspreid over het land en wilt u genieten met de hele familie van een culinair kerstbuffet? Of wilt u zelf niet uren in de keuken staan?

Bij Van der Valk kunt u komen genieten van een feestelijk kerstdiner in onze sfeervolle restaurants tijdens de kerstdagen. Bij de kerstbuffetten van Van der Valk wordt alles voor u verzorgd. Laat u tijdens de Kerst volledig in de watten leggen. U kunt met een gerust hart de feestdagen in en genieten van alle gezelligheid.

Van der Valk tweede kerstdag

Beleef een bijzondere kerst bij Van der Valk. Kom gezellig langs met familie of vrienden en verblijf bij één van onze Van der Valk restaurants voor het ultieme kerstgevoel. De hotels zijn volledig versierd in de kerstsferen, van gezellige sfeerlichtjes buiten en knapperend haardvuur tot een mooie, grote kerstboom in de lobby. Van der Valk heeft een groot aanbod aan buffeten tijdens kerst. Kom genieten bij Van der Valk tijdens eerste en tweede kerstdag en laat u volledig verrassen!

Laat u verrassen door onze chef-koks

U kunt zo aanschuiven bij een kerstbuffet bij van Van der Valk. Dat kan u een flink aantal uren besparen in de keuken. Bovendien is er meer dan genoeg keuze uit diverse buffetten. Van heerlijke koude voorgerechten en salades tot warme gerechten met heerlijke vlees, vis en vegetarische lekkernijnen.

Geniet van een veelzijdige internationale keuken, die uiteraard volledig in kerststijl is en passend bij het seizoen. Zijn er personen met allergieën of dieetwensen in de familie? Geen probleem, geef het tijdens het reserveren door zodat onze chef-koks hier rekening mee kunnen houden.

Zo kan iedereen dus onbeperkt genieten van de culinaire hoogstandjes die de onderstaande hotels aanbieden. Daarnaast sluiten u de avond bijvoorbeeld af met een spetterend dessertbuffet. Geniet van alle zoetigheden, de vele soorten ijs, mouse en chocoladefontein met vers fruit.

Live Cooking

Goed nieuws voor de liefhebbers van Live Cooking! Ook dit jaar bieden veel van onze hotels tijdens het kerstbuffet van Van der Valk weer Live Cooking aan. Dat betekent uw favoriete gerechten, versbereid en precies op de manier waarop u ze het liefst wilt. Iedereen kan dus zijn eigen bord samenstellen én u hoeft niet te lang te wachten.  Geniet van een ruime keuze in koude en warme vis, vlees en vegetarische speciliteiten.

All inclusive kerstbuffet

Wilt u tijdens Kerstmis genieten van een vast tarief voor het kerstdiner, waarbij het eten én drinken inbegrepen is? Dan kunt u kiezen voor een all inclusive kerstbuffet bij Van der Valk. Geniet van een compleet verzorgde avond tijdens 1ste of 2e kerstdag bij Van der Valk.

Speciaal voor kinderen

Niet alleen voor onze volwassen gasten is bij Van der Valk het kerstbuffet ideaal, ook kinderen kunnen volop genieten van al het lekkers. Ze kunnen zelf opscheppen waar ze zin in hebben, wanneer ze er zin in hebben. Daarnaast bieden hotels bijvoorbeeld een speciaal kinderbuffet aan met alle favorieten van onze jongste gasten!

Kinderen genieten van het kerstbuffet van Van der Valk voor een gereduceerd tarief. In veel hotels is een aparte kinderspeelhoek ingericht. De kinderen hoeven zich hier geen moment te vervelen. Ze kunnen tekenfilms kijken, kleuren en spelletjes spelen. En dit terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd.

Kerstavond

Kerstmis begint bij veel Van der Valk hotels al op 24 december. Geniet van een heerlijk diner op kerstavond en overnacht in de luxe en sfeervolle kamers. De volgende ochtend kunt u genieten van een heerlijk uitgebreid kerstontbijt. Daarna kunt u de omgeving ontdekken die volledig in de kerstsfeer is. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan een kerstmarkt of ga een middagje schaatsen. Er is van alles te beleven rondom de Van der Valk hotels. Bekijk de kerstarrangementen.

Extra’s tijdens Kerstmis

Behalve het kerstbuffet bij Van der Valk bieden onze hotels ook nog vele andere kerstactiviteiten- en kerstarrangementen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een kerstontbijt, kerstbrunch of kerstdiner à la carte bij diverse Van der Valk hotels. Wilt u na het kerstdiner niet meer naar huis hoeven rijden? Kies dan voor een kerstarrangement met overnachting. In de ochtend kunt u nog genieten van een heerlijk uitgebreid kerstontbijt. Bekijk ook het totale kerstaanbod voor een heerlijke Kerstmis!

Deelnemende hotels

Toon filters