Kerst

Kerstdinerbuffet

Kerstdinerbuffet

Het kerstdinerbuffet bij Van der Valk

Voor veel families is kerst de leukste tijd van het jaar. De hele familie komt samen en de avond draait om gezelligheid, lekker eten en tijd doorbrengen met elkaar. Woont uw familie verspreid over het land of willen jullie kerst 2019 liever buiten de deur vieren? Of wilt u zelf niet uren in de keuken staan maar wel met de hele familie genieten van een culinair kerstdinerbuffet? Dan kunt u ook komen genieten van een feestelijk kerstdiner van Van der Valk. Bij de kerstdinerbuffetten van Van der Valk wordt alles voor u verzorgd. U kunt dus met een gerust hart de feestdagen in en genieten van alle gezelligheid.

Kerstbuffet

U kunt zo aanschuiven bij een van de kerstbuffetten van Van der Valk. Dat kan u een flink aantal uren besparen in de keuken. Bovendien is er meer dan genoeg keuze uit diverse buffetten. Van warme- en koude, tot aan vis-, vlees- en vegetarische gerechten; er is voor ieder wel iets. Zijn er personen met allergieën in de familie? Geen probleem, geef het bij het reserveren door zodat onze chef-koks hier rekening mee kunnen houden. Zo kan iedereen dus onbeperkt genieten van al het lekkere eten dat de onderstaande hotels aanbieden. Daarnaast sluiten jullie de avond bijvoorbeeld af met een spetterend dessertbuffet. Wilt u genieten van een compleet verzorgde avond inclusief eten én dranken? Bekijk dan ook het aanbod van hotels met een all inclusive kerstbuffet.

Live Cooking

Goed nieuws voor de liefhebbers van Live Cooking! Ook dit jaar bieden veel van onze hotels tijdens het kerstdinerbuffet van Van der Valk weer Live Cooking aan. Dat betekent uw favoriete gerechten, versbereid en precies op de manier waarop u ze het liefst wilt. Iedereen kan dus zijn eigen bord samenstellen én u hoeft niet te lang te wachten.  

Kinderen

Niet alleen voor onze volwassen gasten, ook voor kinderen is het kerstbuffet ideaal. Ze kunnen zelf lekker opscheppen waar ze zin in hebben, wanneer ze er zin in hebben. Daarnaast bieden hotels bijvoorbeeld een speciaal kinderbuffet aan met alle favorieten van onze jongste gasten! Kinderen genieten van het kerstdinerbuffet van Van der Valk voor een gereduceerd tarief.

Extra’s

Behalve het dinerbuffet bij Van der Valk bieden onze hotels ook nog vele andere kerstactiviteiten- en kerstarrangementen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een kerstontbijt of kerstbrunch bij diverse Van der Valk hotels. Bekijk ook het totale kerstaanbod voor een heerlijke Kerstmis!

Deelnemende hotels

Toon filters