Kerst

Kerstarrangementen

Kerstarrangementen

De leukste kerstarrangementen van Van der Valk

Bent u alweer met uw gedachten bij de kerst? Kerst is het ideale moment om er even tussen uit te gaan en om te genieten van de tijd met familie en vrienden. Uiteraard bieden onze Van der Valk Hotels wederom verschillende kerstarrangementen aan.

Maak de kerstdagen compleet met een fijne overnachting inclusief een uitgebreid kerstontbijt of een feestelijke kerstbrunch. In de avond is er een keuze uit een à la carte kerstdiner of een uitgebreid dinerbuffet volledig in de kerstsferen. Bent u benieuwd naar de kerstarrangementen bij Van der Valk in 2020? Bekijk het diverse aanbod van onze hotels hieronder.

Hotel kerstarrangement

In en om het hotel zijn genoeg gelegenheden om te genieten van de kerstdagen. Duik bijvoorbeeld de stad in, bezoek leuke kerstmarkten en ontdek de lokale keuken onder het genot van een warme chocolademelk of glühwein. Haal een frisse neus en ga erop uit tijdens een mooie winterse fiets- of wandeltocht.

Heeft u toch meer zin om lekker te ontspannen? Bekijk dan de Van der Valk Hotels met een wellness. Er zijn diverse hotels met een sauna en/of zwembad waardoor u optimaal tot rust kunt komen. Als extra’s hebben diverse Van der Valk Hotels zelfs een beautysalon. Zo kunt u een heerlijke beautybehandeling boeken waardoor u zichzelf in de watten kunt leggen. Geniet van een extra speciale kerst met de meest sfeervolle kerstarrangementen van Van der Valk!

Kerst met de kids

Vieren jullie dit jaar kerst bij Van der Valk? De kerstarrangementen van 2020 betekenen een gezellige kerst voor alle leeftijdscategorieën. De kids kunnen deelnemen aan speciale activiteiten die tijdens de kerstbrunch en het kerstdiner gepland zijn. Zo hoeven zij niet lang stil te zitten tijdens het eten en kunnen ze onder andere met leeftijdsgenootjes spelen.

De ouderen in het gezelschap kunnen rustig genieten van de kerstsfeer en het uitgebreide kerstdiner terwijl de kinderen geanimeerd worden. Buiten de culinaire verwennerijen om zijn er ook genoeg gelegenheden om kinderen te vermaken. Bezoek bijvoorbeeld een pretpark in winterse sprookjesachtige sferen, bijzonder voor jong en oud! Of ga gezellig met z’n allen naar een schaatsbaan in de stad.

Blijft u liever in het hotel? Diverse Van der Valk hotels beschikken over een zwembad. Altijd leuk om met de kinderen een duik te nemen in het zwembad.

Kerstarrangementen Nederland & buitenland

Van der Valk biedt ook dit jaar weer kerstarrangementen in zowel binnen- als buitenland. U kunt ervoor kiezen om een nachtje weg te gaan maar er worden ook zeker kerstarrangementen aangeboden voor langer verblijf.

Kiest u voor een van de kerstarrangementen in Nederland in de natuur of in de stad? Of pakt u deze kerst helemaal uit en boekt u een kerstarrangement in het buitenland? Heeft u altijd al een grote kerstmarkt willen bezoeken? Bekijk dan het aanbod van onze Duitse hotels, want hier zijn verschillende grote kerstmarkten te vinden. Leuk om met de hele familie heen te gaan!

Nog meer kerstaanbod?

Bent u op zoek naar iets anders dan kerstarrangementen? Onze Van der Valk hotels bieden ook dit jaar weer diverse kerstactiviteiten aan. De vroege vogels genieten van een uitgebreid kerstontbijt terwijl uitslapers kunnen genieten van een heerlijke kerstbrunch. ’s Avonds kunt u optimaal genieten van een speciaal samengesteld kerstmenu tijdens een kerstdiner à la carte. Natuurlijk mag het kerstdinerbuffet niet ontbreken voor de liefhebbers van de veelzijdige internationale keuken!

Deelnemende hotels

Toon filters