Kerst

Kerstarrangementen

Kerstarrangementen

De leukste kerstarrangementen van Van der Valk

Bent u alweer met uw gedachten bij de kerst? Dit is weer hét ideale moment om er even tussen uit te gaan en om te genieten van de kerst met familie en vrienden. Uiteraard bieden onze Van der Valk Hotels weer verschillende kerstarrangementen aan. Maak de kerstdagen compleet met overnachtingen inclusief een uitgebreid kerstontbijt of een feestelijke kerstbrunch. In de avond is er een keuze uit een à la carte kerstdiner of een uitgebreid dinerbuffet volledig in de kerstsferen. Bent u benieuwd naar de kerstarrangementen bij Van der Valk in 2019? Bekijk het aanbod van onze hotels hieronder.

Kerst rondom het hotel

In en om het hotel zijn genoeg gelegenheden om te genieten van de kerstdagen. Duik bijvoorbeeld de stad in, bezoek leuke kerstmarkten en ontdek de lokale keuken onder het genot van een warme chocolademelk en glühwein. Of haal een frisse neus buiten en maak een mooie winterse fiets- of wandeltocht. Toch meer zin om lekker te ontspannen? Bekijk dan de hotels met een wellness. Geniet van een extra speciale kerst met de meest sfeervolle kerstarrangementen van 2019! 

Kerst met de kids

Vieren jullie dit jaar kerst bij Van der Valk? De kerstarrangementen van 2019 betekenen een heerlijke kerst voor alle leeftijdscategorieën. De kids kunnen deelnemen aan speciale activiteiten die tijdens de kerstbrunch en het kerstdiner gepland zijn. Zo hoeven zij niet lang stil te zitten tijdens het eten en kunnen ze onder andere met leeftijdsgenootjes spelen. De ouderen in het gezelschap kunnen rustig genieten van de kerstsfeer en het uitgebreide kerstdiner terwijl de kinderen geanimeerd worden. Buiten de culinaire verwennerijen om zijn er ook genoeg gelegenheden om kinderen te vermaken. Bezoek bijvoorbeeld een pretpark in winterse sprookjesachtige sferen, bijzonder voor jong en oud! Of ga gezellig met z’n allen naar een schaatsbaan in de stad. Blijven jullie liever in het hotel? Diverse Van der Valk hotels beschikken over een zwembad. Altijd leuk om met de kinderen een duik te nemen in het zwembad.

Grenzeloze kerstarrangementen bij Van der Valk

Van der Valk biedt ook dit jaar weer kerstarrangementen in zowel binnen- als buitenland. U kunt ervoor kiezen om een nachtje weg te gaan maar er worden ook zeker kerstarrangementen aangeboden voor langer verblijf. Kiest u voor een van de kerstarrangementen in Nederland in de natuur of in de stad? Of pakt u deze kerst helemaal uit en boekt u een kerstarrangement in het buitenland? Heeft u altijd al een grote kerstmarkt willen bezoeken? Bekijk dan het aanbod van onze Duitse hotels, want hier zijn verschillende grote kerstmarkten te vinden. Leuk om met de hele familie heen te gaan!

Nog meer kerstaanbod?

Bent u op zoek naar iets anders dan kerstarrangementen? Onze Van der Valk hotels bieden ook dit jaar weer diverse kerstactiviteiten aan. De vroege vogels genieten van een uitgebreid kerstontbijt terwijl uitslapers kunnen genieten van een heerlijke kerstbrunch. ’s Avonds kan u gastronomisch genieten van een speciaal samengesteld kerstmenu tijdens een kerstdiner à la carte. Natuurlijk mag het kerstdinerbuffet niet ontbreken voor de liefhebbers van de veelzijdige internationale keuken!

Deelnemende hotels

Toon filters