Congreszaal huren

Wilt u graag een congreszaal huren? Dan biedt Van der Valk de ideale locaties voor uw congres. De hotels zijn makkelijk te bereiken en u kunt gratis parkeren bij vrijwel alle hotels! Daarnaast zijn diverse hotels goed te bereiken met het openbaar vervoer. De multifunctionele zalen beschikken over moderne faciliteiten. Ideaal voor als u een klein of groot congres wilt organiseren. Onze medewerkers denken met u mee en helpen u graag verder voor het perfecte congres. Of het nu om een klein, groot of meerdaags congres gaat, het is allemaal mogelijk! Kortom, het huren van een congreszaal bij Van der Valk biedt diverse voordelen voor een goede zakelijke ervaring.

Zalen bij Van der Valk

Bent u op zoek naar een vergaderzaal bij Van der Valk? Dan is dat zeker mogelijk! De Van der Valk hotels bieden tal van mogelijkheden om uw vergadering perfect te laten verlopen. Samen met het salesteam gaat u op zoek naar wat het beste bij u past. Kies bijvoorbeeld voor een vergaderarrangement of kies voor een vergadering op maat. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een overheerlijke lunch of diner in het hotel. Hier heeft u de tijd om even te ontspannen of om de dag nog door te spreken. Liever de lunch of het diner in de vergaderzaal? Dit is zeker een van de mogelijkheden bij Van der Valk! 

Evenementen bij Van der Valk

Wilt u graag een evenement organiseren? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Van der Valk. Bij de hotels kunt u gemakkelijk advies inwinnen over de mogelijkheden. Huur bijvoorbeeld een zaal voor een bruiloft of voor groot evenement. Wilt u graag blijven overnachten? Bekijk dan de kamermogelijkheden bij het desbetreffende hotel. Bij Van der Valk heeft u de keuze uit verschillende kamertypes allemaal voorzien van luxe en comfort. Tot slot, kunt u gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet in het restaurant!