Receptiezaal huren bij Van der Valk

Organiseert u binnenkort een receptie en bent nu nog op zoek naar een geschikte locatie? Bij Van der Valk vindt u verschillende hotels die beschikken over luxe zalen, waaronder een receptiezaal. Deze zalen zijn uitermate geschikt voor grote groepen en speciale gelegenheden zoals een bruiloft, verjaardag of een babyshower. Samen met het salesteam van het hotel bespreekt u de mogelijkheden voor uw gelegenheid zodat uw dag een mooie herinnering wordt en u deze niet snel zult vergeten.

Arrangementen en diner

Om uw receptie of andere gelegenheid compleet te maken kunt u kiezen voor een samengesteld arrangement. Uw gasten worden tijdens de gelegenheid voorzien van verschillende hapjes en drankjes. Uiteraard kunt u dit uitbreiden met een lunch en/of diner. Het is ook mogelijk om zelf uw arrangement samen te stellen. Hierbij heeft u keuze uit extra luxe faciliteiten in uw zaal, maar ook hapjes en drankjes. Geef samen met het salesteam van het hotel invulling aan uw dag.

Blijf overnachten

Een van de grote voordelen van een receptiezaal huren bij Van der Valk, is dat u in het hotel eventueel kamers kunt reserveren om te blijven overnachten. Zo kunnen uw gasten en uzelf genieten van een gezellige avond zonder zorgen. In de luxe hotelkamers bij Van der Valk komt u na een gezellige dag of avond helemaal tot rust. Stap onder de regendouche of neem een heerlijk warm bad. Wilt u net iets meer ontspanning tijdens uw verblijf? Dan zijn er verschillende wellnessfaciliteiten in de hotels te vinden. Na een heerlijke nachtrust kunt u in de ochtend aanschuiven bij het ontbijtbuffet. Hier geniet u van een ruim assortiment aan warme en koude gerechten. Zo start u uw dag goed en kijkt u nog lang terug op deze speciale dag.