Vergaderruimte huren

Er hangen veel voordelen aan het vergaderen buiten de deur. Zo draagt het extern vergaderen bij aan het gevoel van urgentie en kunnen u en uw gezelschap niet gestoord worden. Daarbij wordt creativiteit gevoed door een nieuwe, frisse omgeving en heeft het een positief effect op de teambuilding. Genoeg redenen om eens een vergaderruimte buiten de deur te zoeken dus! Het is natuurlijk ook mooi meegenomen dat een externe locatie voorzien is van moderne faciliteiten en er de ervaring is met het organiseren van vergaderingen. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken bij het huren van een vergaderzaal.

Vergaderen bij Van der Valk

De Van der Valk hotels zijn dit soort locaties met ervaringsdeskundigen en moderne faciliteiten in huis. Een hotel beschikt vaak over meerdere zalen waarin verschillende opstellingen voor elk soort vergadering mogelijk zijn. U kunt van tevoren aangeven wat uw voorkeur hierin is, zodat dit kan worden klaargezet voor aankomst. Daarnaast is elke zaal voorzien van de meest moderne audiovisuele apparatuur, maar ook andere faciliteiten om uw vergadering te ondersteunen.

Volledig verzorgde vergadering bij Van der Valk

Wilt u tijdens het huren van een vergaderruimte gebruik maken van een arrangement? Dit kan zeker. Zo zijn er meerdere standaard vergaderarrangementen, maar kunt u ook uw eigen wensen verwerken in een arrangement op maat. Elk Van der Valk hotel heeft een gespecialiseerd salesteam voor u klaar staan om u te helpen met het maken van desbetreffende keuzes of de verdere organisatie van uw vergadering. Zo bent u in alle gevallen zeker van een succesvolle vergadering! Voor meer informatie over de zalen met bijbehorende faciliteiten en arrangementen kunt u het beste contact opnemen met het salesteam van het hotel naar keuze. De contactgegevens en overige informatie vindt u op de website van het hotel.

Van der Valk Business Servicedesk

Boekt u vergaderingen en events bij meerdere Van der Valk vestigingen? Onze Van der Valk Business Service Desk is een gratis service voor bedrijven die regelmatig vergaderen door het hele land. Met de Service Desk bieden wij u één centraal service punt, onze collega's adviseren u graag welke vestiging(en) het beste aansluiten bij uw wensen.

Neem direct contact op