Ja, ik wil! - Je bruiloft vieren bij Van der Valk

Volgens veel getrouwde mensen is je bruiloft een van de mooiste dagen van je leven. 'Ja'-zeggen tegen je geliefde in het bijzijn van de mensen die je dierbaar zijn en samen feesten en proosten op jullie geluk. Het is een dag waar je nog vaak op terugkijkt. Uiteraard wil je dat op je trouwdag alles perfect verloopt. Vooraf komen er een heleboel keuzes op het bruidspaar in spé af. Veel beslissingen moeten jullie zelf maken, maar de professionals bij Van der Valk kunnen jullie helpen om te kiezen wat het beste bij jullie past en veel van de organisatie uit handen nemen. In elk Van der Valk hotel is het mogelijk om de receptie, borrel, diner en/of het feest te laten plaatsvinden. Bovendien zijn sommige hotels officiële trouwlocaties waardoor de ambtenaar van de burgerlijke stand de ceremonie in het hotel mag houden. Dan is de hele trouwdag alles onder één dak of bij mooi weer in de tuin van het hotel.

Ontzorgen

Elke bruidspaar, en daaroor elke bruiloft, is uniek. Ieder heeft zijn eigen wensen, dus onze ervaren medewerkers maken met veel enthousiasme een trouwdag helemaal op maat. Salesmanager Lianne van Laar van Hotel Veenendaal is zo'n professional die er alles aan doet om bruidsparen de dag van hun leven te bezorgen. Volgens haar is persoonlijke aandacht daarin de eerste stap. "Wanneer we een aanvraag ontvangen en we hebben voor die gewenste dag beschikbaarheid, nodigen we het verloofde stel uit om hun wensen te bespreken. We denken hierbij goed met hen mee. Hoe zien zij hun mooiste dag voor zich? Waarin kunnen wij ze ontzorgen? Vervolgens laten wij de feestzalen en alle mogelijkheden binnen het hotel zien en horen we direct wat hun voorkeur heeft. Hierdoor kunnen we meteen een compleet voorstel maken. Het grote voordeel is dat wij een uniek trouwconcept kunnen aanbieden: in het huwelijk treden in het hotel, want wij zijn een officiële trouwlocatie, lunchen, dineren en een knallend feest met als afsluiting voor het bruidspaar een overnachting in onze bruidssuite. Dit concept maakt trouwen bij een Van der Valk hotel zo uniek."

Bijzondere verzoeken

Als je gaat trouwen, komt er veel op je af. "Het moet vooral een mooie dag worden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken of alles wel goed geregeld is", aldus Lianne. "Om de dag goed te laten verlopen is bovendien het juiste tijdschema essentieel. Een ceremonie of een diner kan iets uitlopen en haasten is het laatste dat je wilt. Op basis van onze ervaring kunnen we daarin goed adviseren. Ook op het gebied van catering en aankleding is veel mogelijk, dus nemen we uitgebreid alle opties door. Het aanstaand bruidspaar heeft namelijk vaak al wel een idee over het feest eruit moet zien, maar over de keuze van de taart en decoratie is nog niet nagedacht. Daarin doen we graag een stapje extra. De mogelijkheden zijn eindeloos." Als ze nadenkt over het meest bijzondere verzoek van een bruidspaar, moet ze lachen. "Heel eerlijk? Eigenlijk is niets ons te gek! Of ze die dag nu een zangeres, goochelaar of speciale cocktails willen; het wordt geregeld. Zo was er eens een buidspaar dat gek was op sushi. Wij hebben, in overleg met de ceremoniemeesters, als verrassing een sushibar gecreëerd in de zaal waar live sushi werd bereid door onze koks. Deze toevoegingen maken de trouwdag nog specialer. Er is bij Van der Valk veel meer mogelijk dan vaak van tevoren wordt gedacht. Wij zetten ons graag in voor een onvergetelijke dag!"

Deelnemende hotels

Toon filters