Home

VAN DER VALK HOTEL ARA

Het sfeervolle Van der Valk Hotel ARA staat bekend om de goede service, gastvrijheid, kwaliteit en flexibiliteit van het personeel.

Benieuwd naar alle deelnemende hotels?  Bekijk de aanbiedingen van alle hotels

1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

Over Hotel ARA

Het hotel ligt direct aan de Oude Maas en biedt de meest prachtige utizichten. Naast ruime comfortabele hotelkamers heeft het hotel ook een indoor zwembad, een sauna en solarium waar de gasten volledig tot rust kunnen komen. Daarnaast biedt het hotel (elektrische) fietsen te huur aan, waarmee de gasten de prachtige groene omgeving kunnen verkennen.

Recreatiegebied 'de Oude Maas' en omgeving

Hotel ARA is centraal gelegen in het prachtige natuurgebied ‘De Oude Maas’, waardoor je je in een oase van rust waant. Je kunt er hier heerlijk op uit trekken al wandelend of met de fiets over de vele wandel- en fietspaden die het gebied je biedt. En als je even behoefte hebt om wat drukte op te zoeken, een attractie te verkennen of gewoon wat te shoppen .. in een mum van tijd bevind je je in aantrekkelijke steden zoals Rotterdam, Zwijndrecht en Dordrecht. Op zoek naar een mini-vakantie of een weekendje weg? Van der Valk Hotel ARA heeft voldoende te bieden.